ΑρχικήinetΤο όμορφο theme Zukitwo για το GNOME 3.12 αναβαθμίζεται

Το όμορφο theme Zukitwo για το GNOME 3.12 αναβαθμίζεται

Beautiful-ZukitwoΤο Zukitwo, ένα όμορφο theme που σχεδιάστηκε για το GNOME 3.12 και κάνει χρήση της μηχανής Murrine GTK2 και του GTK2 pixbuf, έχει αναβαθμιστεί.

Το Zukitwo ήταν ένα από τα πρώτα που υποστήριξε το GNOME 3.12, λίγο μετά την έναρξη του νέου σε desktop περιβάλλον. Οι σχεδιαστές του έχουν εργαστεί σκληρά για να ενημερώσουν το theme και τώρα μια νέα έκδοση είναι διαθέσιμη.

Σύμφωνα με το changelog, έχει προστεθεί υποστήριξη για την «Unity client side decoration», αλλά το πακέτο εξακολουθεί να είναι σχεδιασμένο για να λειτουργεί ως επί το πλείστον με το GNOME 3.12 ( το Ubuntu εξακολουθεί να βασίζεται στο GNOME 3.12).

Ο προγραμματιστής δεν παρέχει δυαδικά αρχεία για το theme, μόνο το πηγαίο πακέτο. Αυτό σημαίνει ότι θα πρέπει να αντιγράψετε τα αρχεία στον κατάλληλο φάκελο. Μπορείτε να ενεργοποιήσετε το theme, χρησιμοποιώντας μια εφαρμογή όπως το GNOME Tweak Tool.

Επίσης, εξακολουθούν να υπάρχουν κάποια προβλήματα. Για παράδειγμα, το λογισμικό IDE Eclipse/Aptana μπορεί να εμφανίσει κάποια παράξενα σφάλματα στα χρώματα, και τα GNOME αρχεία έχουν ένα μικρό παράξενο padding στην γραμμή πληροφοριών.

Ελέγξτε το changelog για μια πλήρη λίστα των ενημερώσεων του κώδικα. Κατεβάστε το Zukitwo 29.3.2014 τώρα από το gnome.org.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS