ΑρχικήinetAρκετοί χρήστες των Windows 8 θέλουν να κάνουν downgrade σε Windows XP

Aρκετοί χρήστες των Windows 8 θέλουν να κάνουν downgrade σε Windows XP

Believe-It-or-Not-But-Some-Users-Still-Want-to-Downgrade-from-Windows-8-to-XP

Παρόλο που η Μicrosoft έχει σταματήσει να παρέχει πλέον ενημερώσεις ασφαλείας ή τεχνική υποστήριξη για τα Windows ΧP, το δεκατριάχρονο πλέον λειτουργικό εξακολουθεί να τροφοδοτεί το 28% των υπολογιστών σε όλο τον κόσμο.

Και ενώ αρκετοί χρήστες έχουν ήδη μεταβεί στα Windows 8 ή 8.1, αναζητούν τώρα οδηγίες για να επιστρέψουν στα XP, καθώς δεν είναι ικανοποιημένοι από τη μοντέρνα έκδοση του λειτουργικού.

Σύμφωνα με αναρτήσεις χρηστών στο επίσημο forum της κοινότητας της Microsoft, αρκετοί είναι αυτοί που σχεδιάζουν να υποβαθμίσουν σε WindowsΧP από τα Windows 8.

Οι περισσότεροι χρήστες φαίνεται πως είναι απογοητευμένοι από το μοντέρνο userinteface που τα Windows 8 έχουν καθιερώσει στην αγορά, και προσπαθούν να επιστρέψουν σε ένα πιο γνώριμο περιβάλλον χρήστη, όπως αυτό των Windows ΧP.

Ωστόσο αρκετοί χρήστες που συμμετέχουν στις συνομιλίες εξηγούν ότι τα Windows 8 δεν είναι και τόσο άσχημα, και με λίγες βασικές αλλαγές οι χρήστες μπορούν να συνεχίσουν να το χρησιμοποιούν, όπως ακριβώς με τα Windows XP ή Windows 7.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS