ΑρχικήSecurityΟ Λογαριασμός Twitter του προέδρου του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος, Nick Griffin παραβιάστηκε...

Ο Λογαριασμός Twitter του προέδρου του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος, Nick Griffin παραβιάστηκε

Twitter-Account-of-British-National-Party-Leader-Nick-Griffin-Hacked

Μετά την παραβίαση του επίσημου λογαριασμού Twitter του Βρετανικού Εθνικού Κόμματος (BNP), ο Anonymous χάκερ που αυτοαποκαλείται Anon_0x03 έχει παραβιάσει το λογαριασμό του Nick Griffin, πρόεδρο του BNP και μέλος του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου (ΒΕΚ) για τη Βορειοδυτική Αγγλία.

Oλογαριασμός Twitter του Griffin παραβιάστηκε στις 3 Μαΐου και εξακολουθεί να φαίνεται ότι ελέγχεται από τον χάκερ. Ο χακερ έστειλε μηνύματα στο κοινωνικό δίκτυο σε διάφορους χρήστες, όπως ο Βρετανός πρωθυπουργός Ντέιβιντ Κάμερον.

Ο Anon_0x03 έχει αλλάξει επίσης την περιγραφή του προφίλ στο λογαριασμό του Griffin, λέγοντας ότι αυτός είναι ο πρόεδρος και μέλος της ευρωπαϊκής κοινότητας LGBT.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Ο χάκερ ισχυρίζεται ότι έχει παραβιάσει την επίσημη ιστοσελίδα του Griffin, αλλά η σελίδα φαίνεται να έχει επανέλθει. Ο Anon_0x03 υποστηρίζει ότι ο ίδιος κωδικός χρησιμοποιείται για τη διαχείριση της ιστοσελίδας, τη διαχείριση του λογαριασμού Twitter και έναν λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Η σελίδα του Facebook του Griffin φαίνεται να είναι ανέγγιχτη, αλλά δεν υπάρχει καμία αναφορά για την παραβίαση του λογαριασμού Twitter.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS