ΑρχικήinetΟ Tor Browser 3.6.1 και το BitTorrent Sync 1.3.40 διαθέσιμα για λήψη...

Ο Tor Browser 3.6.1 και το BitTorrent Sync 1.3.40 διαθέσιμα για λήψη

Tor-Browser-and-BitTorrent-SyncΜια νέα έκδοση του web browser, Tor είναι διαθέσιμη για Mac OS X, Windows και Linux, ενώ μια νέα έκδοση του BitTorrent Sync έχει κυκλοφορήσει για το iPhone, iPod touch και iPad. Αμφότερες οι ενημερώσεις περιλαμβάνουν βελτιώσεις και επιδιορθώσεις στην απόδοση.

Ο Tor Browser Bundle 3.6.1 ενημερώνει το HTTPS – Everywhere σε 3.5.1. Το NoScript έχει προαχθεί σε 2.6.8.22 και όλα τα ζητήματα ρύθμισης παραμέτρων διακομιστή μεσολάβησης που αφορούν μη συνδεδεμένους χρήστες έχουν αντιμετωπιστεί.

Μία από τις αναφερόμενες επιδιορθώσεις περιλαμβάνει τη δυνατότητα της διαμόρφωσης του μεσολαβητή Tor, ενώ τα PTs είναι παρόντα. Οι developers σημειώνουν επίσης, «Τα Pluggable Transports δεν έχουν ενημερωθεί για την υποστήριξη ρύθμισης παραμέτρων διακομιστή μεσολάβησης ακόμα». Οι σύνδεσμοι μεταφόρτωση είναι διαθέσιμοι παρακάτω για όλες τις υποστηριζόμενες πλατφόρμες.

[wdca_ad id=”78638″ ]

Το BitTorrent Sync για το iPhone, iPod touch και το iPad 1.3.40 είναι μια πολύ μικρότερη ενημερωμένη έκδοση που μεταφέρει μόνο μικρές διορθώσεις και βελτιώσεις τοποθεσίας. Παρά την υπόσχεση ότι η έκδοση 1.3.40 θα παρέχει υποστήριξη σε τοπική γλώσσα, η περιγραφή αναφέρει ότι το BitTorrent Sync υποστηρίζει μόνο στην αγγλική γλώσσα.

Το βοηθητικό πρόγραμμα μεταφοράς αρχείων συνεργάζεται με εκπαιδευτικά εργαλεία που μπορούν να υποστηρίξουν iOS 6.0 ή νεότερη έκδοση, συμπεριλαμβανομένου του iPhone 3GS, iPhone 4, iPhone 4S, iPhone 5, iPhone 5s, iPhone 5c, iPad δεύτερης γενιάς, iPad τρίτης γενιάς, iPad τέταρτης γενιάς, iPad Air, iPad mini, iPad mini με οθόνη Retina, iPod touch τέταρτης γενιάς και το iPod touch πέμπτης γενιάς.

Κατεβάστε το Tor Browser 3.6.1 για Mac OS X

Κατεβάστε το Tor Browser 3.6.1 για Windows

Κατεβάστε το Tor Browser 3.6.1 για Linux

Κατεβάστε BitTorrent Sync 1.3.40 για iOS

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS