ΑρχικήsecurityΗ πλειονότητα των επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απροετοίμαστες για επιθέσεις DDoS,...

Η πλειονότητα των επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απροετοίμαστες για επιθέσεις DDoS, σύμφωνα με μελέτη

DDosAttackΜια νέα έρευνα που κυκλοφόρησε από την Neustar δείχνει ότι η πλειοψηφία των επιχειρήσεων του Ηνωμένου Βασιλείου είναι απροετοίμαστες να αντιμετωπίσουν την απειλή των επιθέσεων DDoS.

Οι επιθέσεις τύπου Distributed Denial of Service (DDoS) είναι μια κοινή μέθοδος για κυβερνοεπιθέσεις σε online επιχειρήσεις. Μια επίθεση DDoS χρησιμοποιεί παραβιασμένα συστήματα ηλεκτρονικών υπολογιστών για να επιτεθούν σε ένα και μοναδικό στόχο, αποστέλοντας κυκλοφορίας από πολλαπλά σημεία σε ένα σημείο που συχνά κατακλύζει ένα σύστημα, με αποτέλεσμα η onlineυπηρεσία να μην είναι προσβάσιμη.

Σύμφωνα με την έρευνα, το ένα τρίτο των βρετανικών επιχειρήσεων εκτιμά ζημιές της τάξης των £240.000 ανά ημέρα, εάν δεχθεί επίθεση DDoS. Μετά την έρευνα σε 331 εταιρείες στο Ηνωμένο Βασίλειο σε πολλούς κλάδους, συμπεριλαμβανομένων των χρηματοοικονομικών υπηρεσιών, της τεχνολογίας και του δημόσιου τομέα, τα στατιστικά αποκαλύπτουν ότι μεγαλύτερες επιθέσεις DDoS είναι όλο και πιο συχνές, με 200% αύξηση που επηρεάζουν το εύρος ζώνης μεταξύ 1-20Gbps, εκτός από την μια σημαντική αύξηση στις επιθέσεις στο εύρος ζώνης με μέγεθος 100Gbps ή περισσότερο.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS