ΑρχικήinetTo Movie Maker για Windows Phone 8.1 αναβαθμίστηκε, διαθέτοντας την επιλογή Facebook...

To Movie Maker για Windows Phone 8.1 αναβαθμίστηκε, διαθέτοντας την επιλογή Facebook Share

Movie-Maker-for-Windows-Phone-8-1Οι άνθρωποι στην Venetasoft ήταν μεταξύ των πρώτων προγραμματιστών που δημιούργησαν μια εφαρμογή που επέτρεψε σε χρήστες Windows Phone 8.1, να επεξεργαστούν και να περικόψουν τα βίντεο τους.

Το Movie Maker, δεν είναι δωρεάν, αλλά μέχρι την 1η Μαΐου, ήταν το μόνο πρόγραμμα επεξεργασίας βίντεο στο Windows Phone Store που ήταν πλήρως συμβατό με τα Windows Phone 8.1.

Ωστόσο, την 1η Μαΐου, η Microsoft ξεκίνησε τη δική της εφαρμογή επεξεργασίας βίντεο για τα Windows Phone 8.1, η οποία ονομάζεται Movie Moments.

Όσοι έχουν αγοράσει το Movie Maker θα είναι στην ευχάριστη θέση να γνωρίζουν ότι η εφαρμογή μόλις έλαβε μια ενημερωμένη έκδοση που φέρνει σημαντικά νέα χαρακτηριστικά και βελτιώσεις.

Το πιο σημαντικό φαίνεται να είναι η δυνατότητα να αποθηκεύσετε/αποκαταστήσει μια ταινία, ενώ βρίσκεστε εν κινήσει. Επιπλέον, οι προγραμματιστές έχουν προσθέσει μια νέα επιλογή που επιτρέπει στους χρήστες να μοιραστούν τα βίντεο τους στο Facebook και άλλες εφαρμογές που υποστηρίζουν Windows Phone 8.1 share.

Τέλος, η Venetasoft ισχυρίζεται ότι το Movie Maker διαθέτει πλέον ένα νέο UI με χρονοδιάγραμμα ακριβείας και Σύγχρονα εργαλεία ελέγχου.

Μπορείτε να κατεβάσετε το Movie Maker για Windows Phone 8.1 για $1.49 μέσω του Windows Phone Store. Λάβετε υπόψη ότι αυτή η εφαρμογή είναι συμβατή μόνο με συσκευές που διαθέτουν Windows Phone 8.1 και πάνω.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS