ΑρχικήinetΛογαριασμοί YouTube και Facebook αφορούν σχεδόν το ένα τρίτο της κυκλοφορίας στα...

Λογαριασμοί YouTube και Facebook αφορούν σχεδόν το ένα τρίτο της κυκλοφορίας στα κινητά

Facebook-110

Το Facebook και το YouTube κυριαρχούν στην κυκλοφορία των κινητών συσκευών στις αρχές του 2014, καθώς περισσότεροι άνθρωποι στρέφονται σε μια κινητή συσκευή για να ανεβάσουν φωτογραφίες στα κοινωνικά δίκτυα και να παρακολουθήσουν βίντεο.

Το Facebook και το YouTube αντιπροσωπεύουν πλέον το 32% των δεδομένων που αποστέλλονται προς και από κινητές συσκευές, σύμφωνα με μια έκθεση από την Sandvine. Σε ατομικό επίπεδο, το μερίδιο του Facebook ήταν 26,9% για upstream traffic και είχε μερίδιο 14% για downstream traffic κατά τις περιόδους αιχμής στη Βόρεια Αμερική στις αρχές του τρέχοντος έτους, ενώ το YouTube είχε μόνο 3,7% μερίδιο για upstream traffic, αλλά μερίδιο 17,6% για downstream.

Με το υψηλό upstream traffic του Facebook, φαίνεται ότι οι χρήστες ανεβάζουν φωτογραφίες και βίντεο από φορητές συσκευές περισσότερο από ποτέ στο κοινωνικό δίκτυο. Το μερίδιο downstream traffic στο YouTube είναι ουσιαστικά αμετάβλητο από τον αριθμό της Sandvine από το προηγούμενο έτος, 17,7%.

ΗΠΑ: Η Kaspersky εγκαθιστά το UltraAV antivirus σε PCs

SecNewsTV 2 hours ago

Το ακόλουθο διάγραμμα, που δημιουργήθηκε από την statista, απαριθμεί τις 10 κορυφαίες διαδικτυακές υπηρεσίες ανάλογα με το μερίδιο κυκλοφορίας που διαθέτουν στα κινητά. Την πλήρης έκθεση μπορεί να τη δει κανείς στην ιστοσελίδα της Sandvine.

Μπορείτε να αναδημοσιεύσετε την παρακάτω γραφική απεικόνιση, από την επίσημη ιστοσελίδα της statista [εδώ]

2014_05_014_Mobile_Traffic

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS