ΑρχικήSecurityΗ Apple κυκλοφόρησε το OS X Server 3.1.2

Η Apple κυκλοφόρησε το OS X Server 3.1.2

Apple-Releases-OS-X-Server-3-1-2-with-Messages-Stability

Μια νέα έκδοση του OS X Server έχει κυκλοφορήσει στο Mac App Store και μέσω του Software Update παρέχονται βελτιώσεις για Calendar Server, Profile Manager και άλλους τομείς του λειτουργικού συστήματος διακομιστή.

Η έκδοση του διακομιστή OS X 3.1.2 παρέχει βελτιώσεις στο ημερολόγιο του Server για εισαγωγές, προσκλήσεις και μαζικό προγραμματισμό, βελτιώσεις στη σταθερότητα του Messages Server κατά τη χρήση Chat Rooms, καθώς και μια σειρά από διορθώσεις για το Profile Manager κατά την ανάπτυξη προφίλ που περιέχουν μεταβλητές όταν η υπογραφή κώδικα είναι ενεργοποιημένη.

Η επίσημη κυκλοφορία σημειώνει περαιτέρω βελτίωση της αξιοπιστίας Profile Manager για τους χρήστες που στέλνουν προσκλήσεις Volume Purchase Program και διορθώσεις κώδικα για να μπορέσει το Profile Manager να διαχειριστεί σωστά Πρόγραμμα εγγραφής συσκευής (DEP) με μεγάλα περιγραφικά ονόματα.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 27 Σεπτεμβρίου 2024, 16:44 16:44

Η Apple προσφέρει την ενημερωμένη έκδοση 3.1.2 δωρεάν για όλους τους χρήστες OS X Server 3, μέσω του Software Update. Οι νέοι χρήστες θα πρέπει να κατεβάσουν το OS X Server 3.1.2 από το Mac App Store για $ 19,99 / € 17,99.

Η εγκατάσταση υποστηρίζει Αγγλικά, Κινέζικα, Ολλανδικά, Γαλλικά, Γερμανικά, Ιταλικά, Ιαπωνικά, Κορεατικά και Ισπανικά και καταλαμβάνει περίπου 180 MB.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS