ΑρχικήSecurityΗ νέα έκδοση του Gmail για Android επιτρέπει την αποθήκευση των συννημένων...

Η νέα έκδοση του Gmail για Android επιτρέπει την αποθήκευση των συννημένων αρχείων απευθείας στο Google Drive

Gmail-for-Android-4-8-Now-Available-for-Download

Η Google κυκλοφόρησε μια ενημερωμένη έκδοση της εφαρμογής Gmail για Android, η οποία θα γίνει σταδιακά διαθέσιμη στους χρήστες παγκοσμίως, μέσω του Google Play Store.

 

Σύμφωνα με το επίσημο changelog, ένα από τα πιο σημαντικά χαρακτηριστικά της έκδοσης 4.8 της εφαρμογής, είναι η δυνατότητα αποθήκευσης των επισυναπτόμενων αρχείων απευθείας στο GoogleDrive.

 

Έτσι, αντί να κάνετε λήψη των συνημμένων εγγράφων στο τηλέφωνό σας, θα μπορείτε πλέον να τα αποθηκεύετε στο Google Drive και στη συνέχεια να αποκτάτε πρόσβαση σε αυτά από το smartphone, το tablet ή τον υπολογιστή σας, όποτε εσείς επιθυμείτε.

 

Επιπλέον, η ενημερωμένη έκδοση έρχεται με ένα ακόμη νέο χαρακτηριστικό, και κάθε φορά που θα λαμβάνετε κάποιο μήνυμα spam, θα εμφανίζονται αντίστοιχες ειδοποιήσεις που θα σας ενημερώνουν γιατί το εκάστοτε email κατέληξε στον φάκελο με την ανεπιθύμητη αλληλογραφία.

 

Η ενημέρωση φέρει επίσης βελτιωμένη υποστήριξη για τα αραβικά, εβραϊκά και περσικά, κάνοντας ευκολότερο για τους ομιλητές των γλωσσών αυτών, να διαβάζουν από τα δεξιά προς τα αριστερά.

 

Τέλος, η Google επιβεβαιώνει ότι με την τελευταία έκδοση του Gmail, οι χρήστες θα έχουν ταχύτερη πρόσβαση στο μενού πλοήγησης, με ενά απλό σύρσιμο του δακτύλου τους από τα αριστερά προς τα δεξιά.

 

Η συγκεκριμένη ενημέρωση μπορεί να μην είναι άμεσα διαθέσιμη για όλους τους χρήστες του Android, καθώς η Google επισήμανε ότι τα νέα χαρακτηριστικά θα ξεδιπλωθούν σταδιακά κατά τη διάρκεια των προσεχών ημερών.

 

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS