ΑρχικήinetΒίντεο δείχνει πως τα Google Glass χρησιμοποιούνται ως απεικόνιση στόχου

Βίντεο δείχνει πως τα Google Glass χρησιμοποιούνται ως απεικόνιση στόχου

amngGlss7087

Η αρνητική φήμη των Google Glass προέρχεται εν μέρει από το γεγονός ότι δεν προσφέρουν αρκετές πρακτικές εφαρμογές, αλλά ένα νέο βίντεο δείχνει πώς η συσκευή θα μπορούσε να μετατρέψει τον τρόπο λειτουργίας των στρατιωτικών υπηρεσιών και αρχών.

Η TrackingPoint, κατασκευάστρια πυροβόλων όπλων ακρίβειας, δημιούργησε ένα βίντεο που δείχνει πώς το Google Glass θα μπορούσε να χρησιμοποιηθεί για να δώσει στο σκοπευτή ένα ασφαλέστερο πλεονεκτικό σημείο από το οποίο να πυροβολεί.

Το Shotview, το app της εταιρείας για iOS και Android, έχει τη δυνατότητα να στείλει ζωντανές εικόνες από το δικτυωμένο πεδίο παρακολούθησης της TrackingPoint σε συσκευές με Wi – Fi όπως τα smartphones, τα tablets και μια σειρά από ασύρματα συστήματα. Ωστόσο, το demo που φαίνεται στο βίντεο, είναι απλά μια ματιά στο τι θα μπορούσε να συμβεί στο εγγύς μέλλον.

Δείτε το βίντεο:

Ένα παράδειγμα για το πώς το ShotView λειτουργεί ήδη στην πραγματική ζωή με ένα iPad μπορεί να δει κανείς σε ένα παλαιότερο βίντεο από την εταιρεία:

https://youtu.be/EMX4KIosH6E

Δίνοντας στους σκοπευτές αυτό που αποκαλούν «επαυξημένη ικανότητά σκόπευσης», μια ζωντανή ροή βίντεο για τα Glass, θα κάνει τα αμφιλεγόμενα γυαλιά ένα must-have για τους σκοπευτές.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS