ΑρχικήSecurityΗ FCC διαψεύδει την διακοπή λειτουργίας του site λόγω hacking

Η FCC διαψεύδει την διακοπή λειτουργίας του site λόγω hacking

FCC-Denies-Hackers-Took-the-Site-Down-Last-Week

Την περασμένη εβδομάδα, η ιστοσελίδα της Ομοσπονδιακής Επιτροπής Επικοινωνιών τέθηκε εκτός λειτουργίας και παρά τα όσα όλοι νόμιζαν, η ομάδα διαψεύδει ότι ήταν λόγω κάποιας επίθεσης hacking.

Το παλιό σύστημα της FCC είναι αυτό που πιθανόν προκάλεσε το «downtime» που κράτησε για ώρες την περασμένη εβδομάδα. Όπως είναι ήδη γνωστό, ένα τμήμα του John Oliver από τη νέα σειρά HBO σχετικά με το θέμα της διαδικτυακής ουδετερότητας μπορεί να ευθύνεται για την μεγάλη επισκεψιμότητα στο site της FCC.

Κατά τη διάρκεια του show, ο Oliver εξηγεί σε απλή γλώσσα ακριβώς την διαδικτυακή ουδετερότητα και γιατί ήταν σημαντικό να την προφυλάξουν και να την κάνουν πραγματικότητα. Στο τέλος, ο ίδιος κάλεσε τους ανθρώπους να επικοινωνήσουν με την FCC, δεδομένου ότι για μερικούς μήνες το αμφιλεγόμενο νέο σύνολο κανόνων ήταν ανοικτό για δημόσιο σχολιασμό.

Η Motherboard ισχυρίζεται το αντίθετο, ωστόσο, αναφέροντας ότι εκ των έσω επιβεβαιώθηκε ότι στην πραγματικότητα η ιστοσελίδα τέθηκε εκτός λειτουργίας λόγω μιας επίθεσης και όχι λόγω θεμάτων της υποδομής.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS