ΑρχικήinetΤο νέο εργαλείο της Glassdoor αποκαλύπτει ποιες εταιρείες τεχνολογίας έχουν τα μεγαλύτερα...

Το νέο εργαλείο της Glassdoor αποκαλύπτει ποιες εταιρείες τεχνολογίας έχουν τα μεγαλύτερα οφέλη

glassdoor

Ως εταιρείες στον χώρο της τεχνολογίας, όπως το Facebook, η Google και η Apple προσπαθούν να αποκτήσουν στο ανθρώπινο δυναμικό τους τα κορυφαία ταλέντα, έτσι άτομα που αναζητούν εργασία μπορούν πλέον να συγκρίνουν τα πακέτα παροχών από όλες τις εταιρείες, χρησιμοποιώντας ένα νέο εργαλείο στην ιστοσελίδα εργασίας Glassdoor.

Η Glassdoor, η οποία επιτρέπει σε ανώνυμους εργαζόμενους να γράψουν σχόλια σχετικά με εταιρείες, διέθεσε ένα νέο χαρακτηριστικό, που επιτρέπει στους χρήστες να διαβάσουν κριτικές και βαθμολογίες των εταιρειών που προσφέρουν θέσεις εργασίας στην τεχνολογία και άλλες βιομηχανίες.

Η ιστοσελίδα, η οποία έχει πάνω από 300.000 εταιρείες στη βάση δεδομένων της, έχει ως στόχο να προσφέρει στους χρήστες τα οφέλη της σύγκρισης και της έρευνας. Οι χρήστες μπορούν να ενημερώνονται για τις ημέρες διακοπών, τα συνταξιοδοτικά σχέδια και την ασφάλιση υγείας, καθώς και πληροφορίες για οδοντιατρική ασφάλιση, προνόμια, όπως δωρεάν γεύματα, μασάζ, υποστήριξη διδάκτρων και φύλαξη χώρου.

Επειδή το εργαλείο είναι αρκετά νέο, δεν υπάρχουν αρκετά δεδομένα χρηστών ακόμα για να δείξει πώς οι εταιρείες συγκρίνονται μεταξύ τους. Αλλά η Glassdoor συλλέγει σχόλια σχετικά με τα οφέλη και τα προνόμια για χρόνια, έτσι είναι ενήμερη για τα extras που ενθουσιάζουν τα στελέχη.

Σύμφωνα με τη Glassdoor, μερικά από τα προνόμια σε εταιρείες τεχνολογίας περιλαμβάνουν: βοήθεια από τη Microsoft και δίδακτρα, το casual ένδυμα της Apple και τα σνακ της Everbrite, το μασάζ, τη γιόγκα, τα γεύματα και απεριόριστες διακοπές. Από την πλευρά τους, τα στελέχη του Facebook μπορούν να απολαύσουν στεγνό καθάρισμα, οι υπάλληλοι της Google μπορούν να επωφεληθούν από ένα εσωτερικό γυμναστήριο και οι εργαζόμενοι στο Twitter λαμβάνουν δωρεάν γεύματα και μπύρα, ενώ η Amazon επιτρέπει στο προσωπικό της να εργαστεί από το σπίτι και η εταιρεία πληρωμών με κινητά Square προσφέρει μέχρι και τέσσερις μήνες παροχές μητρότητας και πατρότητας.

Πέρυσι, η Glassdoor απέκτησε επιπλέον 50 εκατομμύρια δολάρια, αυξάνοντας το συνολικό της κεφάλαιο σε 93 εκατομμύρια δολάρια.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS