ΑρχικήUpdatesΔιαθέσιμη προς λήψη η έκδοση του Skype 6.20

Διαθέσιμη προς λήψη η έκδοση του Skype 6.20

Download-Skype-for-Android-4-7-with-Aggressive-Battery-Savings

Η Microsoft κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του Skype, που είναι ήδη διαθέσιμη σε μια σειρά κινητών και desktop υπολογιστών, συμπεριλαμβανομένου των Android και iOS.

Ωστόσο το Skype 6.20 για Windows, έρχεται με διορθώσεις σφαλμάτων και βελτιώσεις επιδόσεων που στοχεύουν ειδικά σε σύγχρονες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος της Microsoft, αλλά η εφαρμογή εξακολουθεί να τρέχει άψογα σε όλες τις άλλες εκδόσεις του λειτουργικού συστήματος, συμπεριλαμβανομένων των XP.

Η Microsoft δεν έχει ανακοινώσει καμία λεπτομέρεια σχετικά με αυτή την έκδοση μέχρι τώρα, καθώς η εταιρεία πρόσφατα δημοσίευσε τους συνδέσμους λήψης, αλλά είναι ασφαλές να πούμε ότι πολλά από τα σφάλματα που είχαν βρεθεί στην εφαρμογή δεν θα υπάρχουν πλέον.

Όπως πιθανότατα γνωρίζετε ήδη, το Skype είναι η ιδανική επιλογή για όσους θέλουν να μιλήσουν με τους φίλους τους μέσω βίντεο chats ή μηνυμάτων, ενώ προσφέρει επίσης την υποστήριξη μεταφοράς αρχείων, αποστολή μηνυμάτων μέσω βίντεο και επιλογές τηλεφωνικών κλήσεων σε γραμμές από σχεδόν όλο το κόσμο.

Φυσικά, όλοι θα πρέπει να αναβαθμιστείτε στη νέα έκδοση της εφαρμογής, το συντομότερο δυνατό, ιδίως σε περίπτωση που τα σφάλματα επηρέασαν την συνολική εμπειρία στην επιφάνεια εργασίας.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS