ΑρχικήinetΗ Microsoft λανσάρει πληκτρολόγιο για android tablets και συσκευές iOS

Η Microsoft λανσάρει πληκτρολόγιο για android tablets και συσκευές iOS

Keyboard-for-Apple-s-iOSΗ Microsoft ανακοίνωσε την κυκλοφορία του επονομαζόμενου “Universal Mobile Keyboard”, ενός ασύρματου πληκτρολογίου που λειτουργεί σχεδόν με κάθε tablet που κυκλοφορεί στην αγορά.

Η Redmond έχει ήδη το δικό της πληκτρολόγιο, αποκλειστικά για συσκευές Surface,  όμως  η νέα συσκευή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιοδήποτε tablet με Windows, iOS ή Android, καθώς συνδέεται μέσω Bluetooth και έρχεται με μια ενσωματωμένη βάση.

Και ενώ μπορεί να ακούγεται λίγο περίεργο οι fans των Apple συσκευών να χρησιμοποιούν πληκτρολόγιο της Microsoft, δεν υπάρχει καμία αμφιβολία ότι ένα τέτοιο εξάρτημα θα είναι πραγματικά πρακτικό, ειδικά για εκείνους που δεν μπορούν να χρησιμοποιούν με άνεση το εικονικό πληκτρολόγιο που εμφανίζεται στην οθόνη.

Η Microsoft προσπάθησε να κάνει το πληκτρολόγιο χρήσιμο, τόσο για iOS όσο και για Android συσκευές, γι’ αυτό έρχεται με ένα “cmd” key, το οποίο προσφέρεται σε όλα τα πληκτρολόγια της Apple, καθώς και με ένα κουμπί με το homebutton για Android.

Δεδομένου ότι έχει σχεδιαστεί για να λειτουργεί με όλα τα tablets που κυκλοφορούν στην αγορά, η Microsoft δεν τοποθέτησε λογότυπο των Windows στο πληκτρολόγιο, και στην επίσημη ιστοσελίδα της αναφέρει ότι έχει σχεδιαστεί για το iPhone και το iPad, ακριβώς όπως και κάθε άλλο πιστοποιημένο προϊόν της Apple.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS