ΑρχικήReviewsIntimidatetime: Ένα widget για το ημερολόγιό σας!

Intimidatetime: Ένα widget για το ημερολόγιό σας!

Script-of-the-Day-Intimidatetime

H αντικατάσταση των popups από το ημερολόγιο με μια σειρά από λίστες, μπορεί να γίνει με το plugin Intimidatetime jQuery, που παρέχει έναν νέο τρόπο για την επιλογή ημερομηνίας και ώρας, μια εμπειρία σε ένα widget και όχι σε χωριστά αναδυόμενα παράθυρα.

Φυσικά, μπορείτε να επιλέξετε να εμφανίζεται μόνο η επιλογή ημερομηνίας ή η επιλογή χρόνου, αλλά αυτό είναι στο χέρι σας.

Το Intimidatetime υποστηρίζει επίσης τις ρυθμίσεις ζώνης ώρας, διαθέτει ένα κουμπί “Now” για την επιλογή της τρέχουσας τιμής ημερομηνίας και ώρας, επιλογές εύρους ημερομηνιών, και επιλογές για min / max τιμές για ημερομηνία και ώρα.

Επιπλέον, το plugin υποστηρίζει πολλαπλές μορφές ημερομηνίας και ώρας και λειτουργεί ακόμα και με τα εξαιρετικά πολύπλοκα (και ενοχλητικά) timestamps UNIX.

Το widget Intimidatetime μπορεί να φαίνεται σαν ένα κλασικό pop-up, αλλά αν δεν θέλετε οι χρήστες να το κλείσουν κατά λάθος, η ημερομηνία και η ώρα μπορούν επίσης να ενσωματωθούν στη σειρά με το υπόλοιπο της σελίδας.

Σε μερικούς χρήστες μπορεί να μην αρέσει το γεγονός ότι το Intimidatetime αντικατέστησε το κλασικό ημερολόγιο με το popup, αλλά αυτό συμβάλλει σε ένα μικρότερο μέγεθος αρχείου, καθιστώντας το σύνολο της βιβλιοθήκης γρηγορότερη για να φορτώσει.

Το plugin αναπτύσσεται μέσω του GitHub και μπορείτε επίσης να λάβετε ένα αντίγραφο μέσω του Softpedia.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS