ΑρχικήReviewsΦορτίστε το κινητό περπατώντας

Φορτίστε το κινητό περπατώντας


Ampy_App

Η μετατροπή κινητικής ενέργειας σε ηλεκτρική δεν είναι κάτι καινούργιο. Ωστόσο το Ampy είναι η πρώτη προσπάθεια μαζικής παραγωγής μίας συσκευής μικρής σε μέγεθος που θα το κάνει πράξη και θα μας βοηθήσει να διευρύνουμε την αυτονομία του κινητού μας.

Το Ampy έχει μπαταρία 1000mAh και έναν ειδικό αρκετά εξελιγμένο μηχανισμό που τη φορτίζει από την κίνηση του σώματός μας.

Καθώς δεν είμαστε σε θέση να το ελέγξουμε, πρέπει να αρκεστούμε στους ισχυρισμούς των δημιουργών του οι οποίοι στην καμπάνια τους στο kickstarter υποστηρίζουν ότι κάνοντας τζόγκινγκ για τριάντα λεπτά ή ποδήλατο για μία ώρα, μπορείτε να φορτίσετε πλήρως τη μπαταρία του και να δώσετε σε ένα μέσο smartphone το 75% μίας πλήρους φόρτισης.

Ampy_2
Για τους τύπους που περνούν τη ζωή στον καναπέ, η συσκευή είναι άχρηστη. Για όλους αυτούς όμως που τρέχουν κάθε πρωί στη γειτονιά, η δωρεάν φόρτιση του κινητού τους είναι άλλο ένα κίνητρο μαζί με την καλύτερη υγεία που αποκομίζουν από το τρέξιμο.

Τα 75 δολάρια του κόστους της συσκευής δεν είναι παράλογο ποσό καθώς είναι όμοιο με το κόστος μία έξτρα μπαταρίας από αυτές που αγοράζουμε στο εμπόριο.

Πηγή: thetoc.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS