ΑρχικήinetΤον αποκάλεσαν "ιδρυτή του bitcoin" και κάνει έρανο για να τους μηνύσει

Τον αποκάλεσαν “ιδρυτή του bitcoin” και κάνει έρανο για να τους μηνύσει

1792723_bitcoin_creator_AJS_

O Dorian Satoshi Nakamoto, ο άνθρωπος που το Newsweek φωτογράφισε ως το μυστηριώδη και περιζήτητο δημιουργό του Bitcoin, έχει ξεκινήσει μια ιστοσελίδα για να συγκεντρώσει χρήματα και να μηνύσει το περιοδικό. Ο Nakamoto,αρνήθηκε τον ισχυρισμό ότι συμμετείχε στη δημιουργία ή την ανάπτυξη του cryptocurrency. Το όνομα του συνδέθηκε εσφαλμένα με το ψευδώνυμο του προγραμματιστή που ανέπτυξε το εικονικό νόμισμα Bitcoin.

Το άρθρο όμως του Newsweek, είχε ως αποτέλεσμα o Nakamoto να καταδιώκεται στο Temple City, της Καλιφόρνια. Το σπίτι του κατακλύστηκε από δημοσιογράφους και κάμερες.Παπαράτσι και συνεργεία τον κυνηγούσαν παντού για να καλύψουν την είδηση.

Η Newsweeklied.com – περιγράφει τον Nakamoto ως έναν 65 χρονο άνεργο μηχανικό ο οποίος αντιμετωπίζει σοβαρές οικονομικές δυσκολίες. Η ίδια ιστοσελίδα αναφέρει ότι το άρθρο του Newsweek προκάλεσε χάος και σύγχυση στην οικογένειά του.”Η μητέρα του πίστευε ότι οι αρχές σχεδίαζαν την απομάκρυνση της από το σπίτι της για να την βάλουν σε μονάδα φροντίδας”. “Η εν Διαστάσει σύζυγος και τα παιδιά του αποξενώθηκαν από τον πατέρα τους, εξαιτίας των δημοσιευμάτων”.

Ο Nakamoto έχει ήδη λάβει περισσότερα από $20.000 σε δωρεές ως βοήθεια για “νομικά έξοδα και έξοδα ιατρικής περίθαλψης”. Και ενώ δήλωνε «εξαιρετικά ευγνώμων» για τα χρήματα που συγκέντρωσε, η ιστοσελίδα αναφέρει ότι θα τα χρησιμοποιήσει για να μηνύσει τη Newsweek για το κακό που του προκάλεσε.

Ο Ethan Kirschner, δικηγόρος του Nakamoto, επιβεβαίωσε ότι το ταμείο και η ιστοσελίδα έχουν “δημιουργηθεί και εγκριθεί” από τον Nakamoto. Ωστόσο δεν έδωσε περισσότερες πληροφορίες για το πως θα κινηθεί ο πελάτης του. Η Newsweek, όταν ερωτήθηκε για το περιστατικό, αρνήθηκε να κάνει οποιαδήποτε δήλωση.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely
spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS