ΑρχικήsecurityΤο Twitter Digits αντικαθιστά τους κωδικούς πρόσβασης με τον αριθμό του τηλεφώνου...

Το Twitter Digits αντικαθιστά τους κωδικούς πρόσβασης με τον αριθμό του τηλεφώνου σας

Digits1-compressed

Οι χρήστες του App δεν θα χρειάζεται πλέον να θυμούνται τους κωδικούς πρόσβασης, σύμφωνα με το Twitter. Ένα προϊόν του Twitter για τους προγραμματιστές που ονομάζεται «Digits» θα επιτρέπει στους χρήστες να συνδεθούν σε εφαρμογές με έναν αριθμό τηλεφώνου.

Ενώ οι περισσότερες εφαρμογές απαιτούν μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για να συνδεθείτε, το Digits σας επιτρέπει να εγγραφείτε σε εφαρμογές με αριθμούς τηλεφώνου. Με την εισαγωγή ενός τηλεφωνικού αριθμού, επιλέγοντας τη χώρα σας και εισάγοντας έναν one-time κωδικό πρόσβασης στο app (αποστέλλεται μέσω SMS), θα είστε έτοιμοι.

Το Digits είναι ένα μέρος του Twitter Fabric, μια «εργαλειοθήκη» σχεδιασμένη για να βοηθήσει τους προγραμματιστές να δημιουργήσουν καλύτερες, περισσότερες και προσοδοφόρες εφαρμογές. Αλλά αυτό στην πραγματικότητα δεν έχει να κάνει με το Twitter. Το  Digits είναι μια αυτόνομη υπηρεσία, την οποία μπορεί να χρησιμοποιήσει οποιοσδήποτε προγραμματιστής.

Twitter-compressed

Η ανακοίνωση ήρθε στο πρώτο συνέδριο Twitter Flight για προγραμματιστές κινητών στο Σαν Φρανσίσκο. Η εταιρεία δήλωσε ότι το Digits θα κυκλοφορήσει σε 216 χώρες και σε 28 γλώσσες για iOS, Android και το web αργότερα.

Το Digits λύνει ένα πρόβλημα που αντιμετωπίζει κάθε χρήστης κινητού: την ανάγκη να θυμάται ονόματα χρηστών και κωδικούς πρόσβασης – συχνά μεγάλους και περίπλοκους – για να χρησιμοποιήσει μια εφαρμογή. Αλλά οι εταιρείες, μπορούν επίσης να γίνουν δημιουργικές. Τα McDonald ‘s είναι μία από τις πρώτες εταιρείες που χρησιμοποιήσουν την υπηρεσία μέσω του Alarm app. Αυτό επιτρέπει στους φίλους να μοιράζονται κουπόνια και προσφορές με άλλους. Για να εξαργυρώσει κάποιος την προσφορά, πρέπει να αποδείξει ότι είναι πραγματικό πρόσωπο.

Οι προγραμματιστές θα είναι σε θέση να ενσωματώσουν το Digits στα apps, δωρεάν. Είναι ασαφές εάν και πως το Twitter σχεδιάζει να έχει κέρδος από το Digits.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS