ΑρχικήsecurityΠρόσθετη ασφάλεια δεδομένων στο νέο BBM από τη BlackBerry

Πρόσθετη ασφάλεια δεδομένων στο νέο BBM από τη BlackBerry

bbm-new-620x291

H BlackBerry κυκλοφόρησε μια νέα έκδοση του BBM messenger προσθέτοντας μηνύματα με χρόνο, μεταφορά φωτογραφίας HD και υπηρεσία ανάκλησης μηνυμάτων. Η βασική αναβάθμιση όμως είναι η παραπάνω ασφάλεια στα προσωπικά μηνύματα των χρηστών, που προσφέρει η νέα έκδοση.

Με ένα κάπως κωμικό video η εταιρεία εστιάζει στην ανάκληση των μηνυμάτων και στα μηνύματα με χρόνο, όπου οι χρήστες μπορούν να “τραβήξουν” πίσω μήνυμα που έστειλαν κατά λάθος ή σε λάθος άτομο. Με τα μηνύματα με χρόνο, τα δεδομένα που ανταλλάσουν οι χρήστες είναι διαθέσιμα για μια περιορισμένη χρονική διάρκεια, πράγμα που επιτρέπει μια πιο ελεύθερη επικοινωνία μεταξύ των χρηστών

Σε αντίθεση με το Snapchat , που προσφέρει την ίδια υπηρεσία, το BBM ενημερώνει από πριν το χρήστη για τους περιορισμούς δίνοντας έτσι την ευκαιρία, να αποθηκεύσει το μήνυμα ακόμη και με screenshot.

Oι δύο αυτές υπηρεσίες διατίθενται δωρεάν από τη BlackBerry, για περιορισμένο χρονικό διάστημα, και μετά από τρεις μήνες οι χρήστες που επιθυμούν θα πρέπει να κάνουν συνδρομή, ώστε να αποκτήσουν και άλλες υπηρεσίες που προσφέρει η εταιρεία. Ανάλογα με τη περιοχή που βρίσκεται ο καθένας η νέα έκδοση μπορεί να είναι ήδη διαθέσιμη.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS