ΑρχικήReviewsMusic Key: Αυτή είναι η νέα συνδρομητική μουσική υπηρεσία του YouTube

Music Key: Αυτή είναι η νέα συνδρομητική μουσική υπηρεσία του YouTube

YouTube-Music-Key-Google

Τη διάθεση της νέας συνδρομητικής υπηρεσίας Music Key, που επιτρέπει στους χρήστες να ακούν μουσική χωρίς διαφημίσεις αλλά και να κατεβάζουν τα τραγούδια στο κινητό τους και να τα ακούνε χωρίς να χρειάζεται πρόσβαση στο διαδίκτυο, ανακοίνωσε το YouTube.

Η νέα υπηρεσία κοστίζει περί τα 15 ευρώ το μήνα και οι ενδιαφερόμενoι συνδρομητές θα πρέπει να κατεβάσουν τη σχετική εφαρμογή από το Google Play και να πληρώσουν τη συνδρομή τους.

Με το Music Key, οι συνδρομητές έχουν πρόσβαση σε απεριόριστη μουσική και μπορούν να κατεβάσουν τα τραγούδια στο κινητό τους και να τα ακούνε από οπουδήποτε.

Με το λανσάρισμα της νέας υπηρεσίας, η Google έρχεται πλέον αντιμέτωπη με τις αντίστοιχες υπηρεσίες του Spotify αλλά και την Beats Music.

Σημειώνεται ότι η υπηρεσία θα είχε διατεθεί εδώ και καιρό, όμως οι διαφωνίες με μικρές ανεξάρτητες δισκογραφικές καθυστέρησε το λανσάρισμα.

Οι συσκευές Android θα είναι οι πρώτες που θα μπορέσουν να υποδεχθούν την υπηρεσία της Google ενώ δεν υπάρχουν πληροφορίες για το αν και πότε θα επεκταθεί η υπηρεσία και σε φορητές συσκευές.

Η συσκευή θα μπορεί να παίζει συνεχόμενα μουσική ακόμα και αν ο χρήστης ξεκινήσει μια άλλη εφαρμογή στο κινητό του.

Πηγή: imerisia.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS