ΑρχικήUpdatesΤο Viber υποστηρίζει πλέον δημόσιες συνομιλίες!

Το Viber υποστηρίζει πλέον δημόσιες συνομιλίες!

Viber-Public-Chats-1

Αρκετοί χρησιμοποιείτε το Viber για ιδιωτικές συνομιλίες με τους φίλους σας. Η εφαρμογή γνωρίζει καλά πώς να προσφέρει επικοινωνία μέσω ίντερνετ με λειτουργίες όπως φωνητικές και βίντεο κλήσεις, φωνητικά μηνύματα, κλπ. Πλέον, προσφέρει και κάτι ακόμη το οποίο απουσιάζει από τους ανταγωνιστές της. Ο λόγος για τις Δημόσιες Συνομιλίες (Public Chats).

Αν ενημερώσετε την Android ή iOS εφαρμογή του Viber στην έκδοση 5.1, τότε θα διαπιστώσετε ένα νέο εικονίδιο στο μενού με τα εικονίδια. Αυτό οδηγεί στην οθόνη με τις δημόσιες συνομιλίες, η οποία θα είναι άδεια την πρώτη φορά που θα την επισκεφθείτε.

Μπορείτε να κάνετε αναζήτηση για δημόσιες συνομιλίες, παρακολουθώντας συζητήσεις από celebrities, brands και ενδιαφέροντες ανθρώπους. Με follow των συζητήσεων, μπορείτε να τις προσθέσετε στην οθόνη με τις δημόσιες συνομιλίες για να τις παρακολουθείτε.

Viber-Public-Chats-2

Κάθε δημόσια συνομιλία περιέχει κανονικά τα μηνύματα όσων συμμετέχουν σε αυτή, καθώς και προβάλλει τον αριθμό των followers της. Οι χρήστες οι οποίοι παρακολουθούν μια συζήτηση μπορούν να δηλώνουν πως τους αρέσουν συγκεκριμένα μηνύματα αυτής, πατώντας το εικονίδιο με την καρδιά στο δεξί μέρος τους. Με τον τρόπο αυτό εντοπίζονται πιο εύκολα τα δημοφιλέστερα μηνύματα.

Προς το παρόν, η νέα λειτουργία είναι δοκιμαστική και λίγοι είναι εκείνοι οι οποίοι δέχονται πρόσκληση για μπορούν να δημιουργήσουν δημόσιες συνομιλίες. Μελλοντικά, όμως, ίσως μπορεί οποιοσδήποτε να το κάνει!

Πηγή: digitallife.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS