Αρχικήinet71,5 εκατ. θα φτάσουν οι πωλήσεις iPhone στις γιορτές

71,5 εκατ. θα φτάσουν οι πωλήσεις iPhone στις γιορτές

Η περίοδος των γιορτών αναμένεται να είναι πολύ καλή για την Apple, εξαιτίας της μεγάλης ζήτησης για το νέο iPhone 6. Σύμφωνα με το AppleInsider, διαφαίνεται ότι στο τελευταίο τέταρτο του τρέχοντος έτους οι συσκευές που θα πουληθούν θα φτάσουν τα 71,5 εκατομμύρια, σημειώνοντας αύξηση 40% σε σχέση με τη περασμένη χρονιά.

Σύμφωνα με τον αναλυτή Ming-Chi Kuo, ένας λόγος είναι η μεγάλη οθόνη 4,7 ιντσών της νέας συσκευής, που θα βάλει το iPhοne 6 στην κορυφή των πωλήσεων. Αυτός είναι και ο κύριος λόγος της πτώσης των πωλήσεων των περασμένων μοντέλων, αφού το iPhοne είχε μείνει με την οθόνη 4 ιντσών, όταν ο ανταγωνισμός είχε προχωρήσει αρκετά.

Με αυτόν τον τρόπο η Apple θέλει να ρίξει από την κορυφή των πωλήσεων τον μεγαλύτερο ανταγωνιστή της, τη Samsung, που από πολλούς θεωρείτο η κορυφαία εταιρεία κινητών παγκοσμίως.

iPhone

Άνοδος των πωλήσεων και για τα iPhοne 5C και 4S

Σχετικά με την 5,5 ιντσών οθόνη της έκδοση Plus, οι πωλήσεις δεν είναι τόσο υψηλές εξαιτίας της μεγάλης έλλειψης που υπάρχει στην αγορά και τα προβλήματα στην παραγωγή του μοντέλου. Οι πωλήσεις θα εξαρτηθούν από το πόσο απόθεμα μπορούν να έχουν τα καταστήματα. Φυσικά, μετά την περίοδο των γιορτών αναμένεται μεγάλη πτώση, όπως γίνεται πάντα άλλωστε. Αυτό που περιμένει όμως η Apple είναι να ανεβάσει τις πωλήσεις στα μοντέλα 5C και 4S κατά το πρώτο τέταρτο του νέου έτους, εξαιτίας της μειωμένης τιμής που θα έχουν.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS