ΑρχικήinetΗ κατάταξη της Gartner για τα High-End Storage Arrays

Η κατάταξη της Gartner για τα High-End Storage Arrays

Gartner
Η τελευταία έκθεση για High-End Storage Arrays (συστοιχίες αποθήκευσης) της Gartner αναφέρει ότι η HDS είναι πρώτη στην κατάταξη με το array VSP ενώ η Fujitsu πετυχαίνει καλό σκορ με το OLTP.

Η έκθεση κατατάσσει μερικές high-end συστοιχίες αποθήκευσης για μια ποικιλία περιπτώσεων χρήσης και στη συνέχεια, παρέχει μια γενική κατάταξη, όπως φαίνεται στο σχετικό διάγραμμα της συνολικής κατάταξης:

gartner overall
Οι πρώτοι σκόρερ είναι το array G1000 VSP της HDS και το XP7 της HP. Η HP αναφέρει ότι πήρε την τεχνολογία από την μητρική HDS της Hitachi.

Τρίτο στην κατάταξη είναι το high-end 3PAR StoreServe 10000 της HP, το οποίο υποβιβάζει το VMAX της EMC στην τέταρτη θέση. Αυτό πρέπει να φέρει ένα χαμόγελο στον επικεφαλής της HP storage Ντέιβιντ Σκοτ – και προβληματισμό στον ομότιμό του στην EMC, Guy Churchward.

Το NetApp FAS8000 είναι στην πέμπτη θέση της κατάταξης, ενώ το ETERNUS DX8700 S2 της Fujitsu προηγείται του DS8870 της IBM  γεγονός που αποδεικνύει αξιόλογη απόδοση από την Fujitsu.

Στη συνέχεια έχουμε την σειρά HDS HUS VM, που ακολουθείται από το OceanStor 18000 της Huawei και το XIV της IBM.

Στη θέση 11 είναι το πρόσφατο FS1-2 της Oracle ακολουθούμενο από το SFA12K της DataDirect Networks.

Η γενική κατάταξη δεν αλλάζει πολύ μεταξύ των διαφόρων περιπτώσεων για ατομική χρήση, με τις HDS / HP να κυριαρχούν. Σε αυτή την κατάταξη η Gartner εμφανίζει τη Fujitsu ψηλά στην ταξινόμηση, ξεπερνώντας τις NetApp, EMC και HP:

gartner oltp

 

Η HDS, η HP και η Fujitsu τα πήγαν καλά. Τα αποτελέσματα για την EMC και τη NetApp είναι τα αναμενόμενα ενώ για την IBM δεν ήταν τόσο θετικά, λαμβάνοντας ιδιαίτερα υπόψη ότι το FS1-2 της Oracle δεν είναι πολύ πίσω από τη συστοιχία XIV.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS