ΑρχικήsecurityNέο απειλητικό μήνυμα από τους hackers της Sony Pictures

Nέο απειλητικό μήνυμα από τους hackers της Sony Pictures

"Interview"

“H ακύρωση της κυκλοφορίας του The Interview ήταν σοφή κίνηση”

Πρίν από λίγες ημέρες η αμερικανική εταιρεία παραγωγής κινηματογραφικών ταινιών Sony Pictures ανακοίνωσε την αναβολή της πρεμιέρας του “The Interview”, ενδίδοντας στις απειλές της ομάδας hacking GOP που  αιτείται την οριστική ακύρωση της προβολής της ταινίας.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, κορυφαία στελέχη της Sony Pictures Entertainment έλαβαν νέα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου την Πέμπτη το βράδυ, τα οποία φέρονται να προέρχονται από τους Φύλακες της Ειρήνης (Guardians of Peace – GOP), και αναφέρουν ότι «η απόφαση για την ακύρωση της κυκλοφορίας της κωμωδίας “Η Συνέντευξη” ήταν σοφή κίνηση».

Οι πληροφορίες προέρχονται από τo στέλεχος του CNN, Brian Stelter, που επικαλείται βάσιμα στοιχεία από πηγή προσκείμενη στην εταιρεία.

Τα emails που δέχτηκαν τα στελέχη έφεραν τίτλο “Message from GOP”, ενώ η δομή και το στυλ τους ταιριάζει με προηγούμενα μηνύματα που φέρονται να προέρχονται από τους GOP.

Όπως αναφέρθηκε από το CNN, στο τελευταίο e-mail τους, oι hackers δήλωσαν ικανοποιημένοι με την απόφαση της εταιρείας να απομακρύνει την ταινία από τους κινηματογράφους, προσθέτοντας ότι δεν ήθελαν ποτέ να κυκλοφορήσει, υπό οποιαδήποτε μορφή, ακόμη και πειρατικά.

Επιπλέον δήλωσαν ότι οτιδήποτε σχετίζεται με την ταινία, συμπεριλαμβανομένων των trailer, θα πρέπει να αφαιρεθεί από κάθε διαδικτυακό ιστότοπο που το φιλοξενεί. Εάν η εταιρεία δεν συμμορφωθεί, οι GOP απείλησαν με δημοσιοποιήση νέων εμπιστευτικών πληροφοριών, γεγονός που υποδηλώνει ότι έχουν στην κατοχή τους περισσότερα και σημαντικότερα δεδομένα από αυτά που έχουν ήδη διαρρεύσει.

«Τώρα ζητάμε να μην επιτρέψετε ποτέ την κυκλοφορία, τη διανομή ή τη διαρροή της ταινίας σε οποιαδήποτε μορφή, για παράδειγμα, πειρατικά ή σε DVD. Απαιτούμε τα πάντα που σχετίζονται με την ταινία, περιλαμβανομένων των trailers, όπως και η πλήρης έκδοση της, να κατέβει από οποιοδήποτε δικτυακό ιστότοπο τα φιλοξενεί, αμέσως»

,αναφέρουν τα emails που φέρεται να προέρχονται από τους Φύλακες της Ειρήνης.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS