Αρχικήinet$750.000 για διαφήμιση στο Snapchat!

$750.000 για διαφήμιση στο Snapchat!

To Snapchat app συγκαταλέγεται ανάμεσα στις πιο γνωστές και αγαπητές στους users messaging εφαρμογές. Από τον περασμένο Οκτώβριο, οι users έχουν ξεκινήσει να βλέπουν διαφημίσεις στην κατηγορία Recent Updates, καθώς οι δημιουργοί του σκέφτονται να εκμεταλλευτούν την ευρεία αποδοχή της εφαρμογής για να αυξήσουν τα κέρδη τους.

Snapchat

Φυσικά, οι συγκεκριμένες διαφημίσεις εμφανίζονται για ορισμένο χρονικό διάστημα ή μέχρι 24 ώρες και εξαφανίζονται αμέσως. Ωστόσο, το αξιοπερίεργο είναι ότι οι υπεύθυνοι του Snapchat ζητούν από τους ενδιαφερόμενους που επιθυμούν να διαφημιστούν, να καταβάλλουν (κρατηθείτε!) το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των $750.000! Μπορεί το προαναφερθέν ποσό να σας φαίνεται μεγάλο, όμως σύμφωνα με πηγές από τον χώρο της διαφήμισης πολλές επιχειρήσεις-κολοσσοί (μεταξύ αυτών η Samsung, η Universal, η McDonald’s κ.α.) εμφανίζονται διατεθειμένες να πληρώσουν τα συγκεκριμένα χρήματα, αν και σίγουρα υπάρχουν και πιο χαμηλές τιμές. Το Snapchat υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή έχει μία πολύ μεγάλη βάση χρηστών, καθώς μέχρι τον Αύγουστο του 2014 υπήρχαν 100 και πλέον εκατομμύρια users, οι οποίοι χρησιμοποιούσαν την εφαρμογή.

Μάλιστα, παρόλο που δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημο υπολογίζεται ότι αυτή τη στιγμή οι χρήστες της εφαρμογής μπορεί και να αριθμούν κοντά στα 200 εκατομμύρια, για αυτό και οι μεγάλες εταιρείες σίγουρα θα έχουν κέρδος να προβάλλουν τα προιόντα της μέσω της γνωστής εφαρμογής, ειδικότερα από τη στιγμή που η πλειονότητα των users είναι teenagers!

Πηγή: digitallife.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS