ΑρχικήinetH Apple συνεχίζει το iPod Shuffle

H Apple συνεχίζει το iPod Shuffle

iPod

Όταν το Apple Online Store άρχισε καθυστερήσεις 7-10 ημερών, για αποστολές του iPod shuffle, τα μέσα μαζικής ενημέρωσης άρχισαν να εικάζουν ότι το μικρό player επρόκειτο να έχει την ίδια μοίρα με το μοντέλο classic, ότι δηλαδή θα διακοπεί και αυτή η σειρά από τη παραγωγή.

Πηγές, όμως, με γνώση της κατάστασης και του τι συμβαίνει στην εταιρεία, αναφέρουν ότι αυτό δεν συμβαίνει (τουλάχιστον όχι ακόμα). Η έλλειψη σχετίζεται με την παραγωγή των εξαρτημάτων, αλλά δεν υπάρχουν σχέδια για τη διακοπή και απόσυρση του player.

Δεν είναι ακόμη διευκρινισθεί εάν υπάρχει έλλειψη εξαρτημάτων, ή εάν κάποια στοιχεία πρέπει να ρυθμιστούν ξανά ή να αναβαθμιστούν. Σύμφωνα με το Billboard “αντί να το διακόψει, η Apple ψάχνει διεξοδικά για νέους προμηθευτές εξαρτημάτων λόγος για τον οποίο έχει διακοπεί η παραγωγή του Shuffle.»

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 8 hours ago

Αξίζει να σημειωθεί ότι όταν η Apple, διέκοψε το κλασικό μοντέλο πέρυσι, ο Διευθύνων Σύμβουλος, Tim Cook είπε «Δεν μπορούσαμε να πάρουμε τα εξαρτήματα πια.» Ενώ φαίνεται ότι η κατάσταση είναι παρόμοια με τη αυτή τη περίπτωση, το shuffle, αξίζει να επισημανθεί ότι το classic χρησιμοποιούσε το κλασικό σκληρό δίσκο, ενώ το shuffle χρησιμοποιεί NAND flash memory.

Υπάρχει πολύ μικρή πιθανότητα ότι η Apple, θα επανασχεδιάσει το shuffle αυτή τη στιγμή. Με τη μεγάλη πτώση του project iPod, οι μέρες του shuffle είναι και αυτές μετρημένες. Το ίδιο ισχύει και για το iPod touch, το οποίο είναι ουσιαστικά ένα iPhone χωρίς λειτουργία τηλεφώνου.

Αν και η Apple δεν έχει αποκαλύψει στοιχεία για τις πωλήσεις του, υπολογίζεται ο screen-less player έχει πολύ μικρότερες πωλήσεις από αυτές του μεγάλου μοντέλου.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS