ΑρχικήSecurityΝέα ενημέρωση για Windows 10 build 9926

Νέα ενημέρωση για Windows 10 build 9926

windows 10

H Microsoft, στις 28 Ιανουαρίου, κυκλοφόρησε επίσημα την πρώτη ενημερωμένη έκδοση για Windows 10 build 9926, η οποία δεν έχει οποιαδήποτε νέα χαρακτηριστικά γνωρίσματα, αλλά ως επί το πλείστον, η εταιρεία επικεντρώθηκε, στη διόρθωση σφαλμάτων που είχαν εντοπισθεί μετά την εγκατάσταση της συγκεκριμένης έκδοσης σε PC και tablet.

Η ενημέρωση που κυκλοφόρησε, με αριθμό KB3035129, ονομάζεται Windows 10 Technical Preview Update Rollup: 27 Ιανουαρίου 2015, και αποστέλλεται μόνο σε Windows 10 συσκευές. Περιλαμβάνει μια “συλλογή από βελτιώσεις για την απόδοση και την αξιοπιστία του συστήματος”, όπως αναφέρει η εταιρεία.

Ακριβώς όπως και όλα τα άλλα patches, η νέα αυτή ενημέρωση αποστέλλεται μέσω του Windows Update. Η επανεκκίνηση του υπολογιστή είναι αναγκαία, σε αυτή τη περίπτωση, έτσι πρέπει να βεβαιωθείτε ότι έχετε αποθηκεύσει την εργασία σας πριν από οτιδήποτε άλλο.

Το James Webb βρήκε γαλαξία πιο φωτεινό από τα αστέρια του

SecNewsTV 15 hours ago

Ένα από τα σφάλματα που Microsoft διόρθωσε με αυτό το νέο patch, είναι το πρόβλημα που επηρεάζει το μενού “Έναρξη”, το οποίο μερικές φορές αποτυγχάνει να ξεκινήσει σωστά στην έκδοση αυτή των Windows.

Σύμφωνα με τις σημειώσεις τις έκδοσης, τις οποίες μπορείτε να βρείτε μετά την εγκατάσταση, η ενημερωμένη έκδοση περιλαμβάνει “μια ενημέρωση κώδικα για ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει το μενού” Έναρξη ” να μη καταχωρηθεί σωστά και να αποτύχει να ξεκινήσει”, καθώς και βελτιώσεις που υποτίθεται ότι θα αυξήσουν τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας σε tablet.

Ο Internet Explorer έχει λάβει νέες ενημερώσεις για βελτιώσεις, όπως η εταιρεία ισχυρίζεται. Το δελτίο της ενημέρωσης  αναφέρει ότι υπάρχει για τον browser, “μια ενημέρωση κώδικα για ένα ζήτημα που θα μπορούσε να προκαλέσει καθυστερήσεις όταν ανοίγετε μια νέα καρτέλα στο πρόγραμμα περιήγησης.”

Η νέα έκδοση Windows 10, αναμένεται να κυκλοφορήσει στις αρχές Φεβρουαρίου, πιθανότατα μαζί με το νέο Windows 10 για τηλέφωνα technical preview, που θα επιτρέψει στους χρήστες να δοκιμάσουν τα πρώτα στοιχεία του νέου λειτουργικού συστήματος σε smartphones.

Ακόμη, δεν υπάρχουν λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν τη νέα έκδοση, αλλά θα πρέπει να περιλαμβάνει οπτικές αλλαγές όπως διαφάνεια του μενού έναρξης και άλλες βελτιώσεις της επιφάνειας εργασίας.

spot_img

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS