ΑρχικήsecurityAnonymous: ανάρτηση φωτογραφιών της Merkel με νεοναζί

Anonymous: ανάρτηση φωτογραφιών της Merkel με νεοναζί

Angela MerkelΉταν η καγκελάριος της Γερμανίας Angela Merkel φίλη νεοναζιστών; Αυτό φαίνεται να υποστηρίζουν με τις φωτογραφίες που έχουν αναρτήσει στη σελίδα τους στο Facebook οι Anonymous της Γερμανίας.

Στις φωτογραφίες η κ.Angela Μerkel εμφανίζεται να κάνει παρέα και να ποζάρει μπροστά στην κάμερα με μέλη ομάδων skinheads οι οποίοι έχουν σε μεγάλο βαθμό «συνδεθεί» με τους ομάδες νεοναζιστών στη Γερμανία.

Οι δε φωτογραφίες, συνοδεύονται και από ένα λιτό, περιεκτικό όσο και αιχμηρό σχόλιο του πυρήνα των ακτιβιστών hackers στη Γερμανία με την οποία επιχειρούν να «επισημάνουν» το ένοχο, όπως υποστηρίζουν παρελθόν της σημερινής καγκελαρίου και ισχυρής γυναίκας της Ευρώπης.

«Πρώτα μέλος των FDJ (Κίνημα Σοσιαλιστικής Νεολαίας), μετά κατάσκοπος του Ανατολικού Βερολίνου, στη συνέχεια παρέα με τους skinheads και τώρα καγκελάριος της Γερμανίας. Αυτό που λέμε μετεωρική καριέρα κυρία Μέρκελ».

merkel nazi Merkel

Σημειώνεται πως στη σελίδα των Anonymous υπάρχει μεγάλος αριθμός αναρτήσεων που αφορούν τη Γερμανίδα Καγκελάριο και όλες είναι, κατά το ελάχιστο, επικριτικού χαρακτήρα και ύφους.

Πηγή: secnews.gr

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS