ΑρχικήsecurityΚυκλοφόρησε το Firmaware 1.0.0.58 για το DGN2200v4 της NETGEAR

Κυκλοφόρησε το Firmaware 1.0.0.58 για το DGN2200v4 της NETGEAR

NETGEAR

Οι κάτοχοι του μοντέλου router DGN2200v4, της NETGEAR, μπορούν να εγκαταστήσουν το νέο πακέτο της ενημερωμένης έκδοσης λογισμικού κατάλληλο για όλες τις χώρες (εκτός από τη Γερμανία). Η NETGEAR, κυκλοφόρησε την έκδοση 1.0.0.58,  που διορθώνει την αστάθεια του ADSL, καθώς και το σφάλμα DHCPNACK στις διευθύνσεις.

Επιπλέον, η παρούσα ενημερωμένη έκδοση επιλύει επίσης ορισμένα αρχεία καταγραφής του δρομολογητή, logs, που δεν εμφανίζονταν στο syslog server. Επίσης διορθώνει το λάθος status WiFi στο GUI όταν το SSID ήταν απενεργοποιημένο και προετοιμάζει τη συσκευή που να είναι συμβατή με το νέο πρότυπο EN 300 328 και τις νέες νομοθεσίες.

Γνωρίζοντας για τα νέα χαρακτηριστικά, οι χρήστες που σκοπεύουν να αναβαθμίσουν τη συσκευή DGN2200v4, πρώτα από όλα πρέπει να ελέγξουν το εγκατεστημένο firmware και να βεβαιωθούν ότι δεν είναι νεότερο ή αντίστοιχο με τη νέα ενημερωμένη έκδοση.

Στη συνέχεια, αν όλα είναι εντάξει, πρέπει να αποθηκεύσουν και να εξάγουν το αρχείο, και να συνδέσουν με ενσύρματη σύνδεση το router και τον υπολογιστή. Αυτό είναι αναγκαίο μιας και η ασύρματη σύνδεση τείνει να διακόπτεται τυχαία και ως εκ τούτου να διακόπτει την εγκατάσταση.

Τώρα, μέσα από τη σελίδα διαχείρισης του router, χρησιμοποιώντας το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασης, ο χρήστης επιλέγει Maintenance > Router Upgrade, και από το μενού “Browse”, επιλέγει το .chk αρχείο από το φάκελο που δημιουργήθηκε πρόσφατα, και “Upload”.

Σε αυτό το σημείο, η έκδοση του firmware 1.0.0.58 αποστέλλεται στη συσκευή και όταν μεταφερθεί, η μονάδα θα ξεκινήσει αυτόματα την αναβάθμιση. Έχουμε κατά νου ότι, κατά τη διάρκεια της εγκατάστασης, δεν πρέπει να σταματήσει η διαδικασία με οποιονδήποτε τρόπο, έτσι ώστε να μην υπάρξουν προβλήματα αργότερα.

 

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS