ΑρχικήinetΕξαγορά της Hyperwise από τη Check Point

Εξαγορά της Hyperwise από τη Check Point

Check Point

Η εταιρεία ασφαλείας Check Point, έχει αποκτήσει πρόσφατα μία μικρή Ισραηλινή εταιρεία, που βρίσκεται στο ξεκίνημα της, με την επωνυμία Hyperwise και που η οποία έχει αναπτύξει μια μηχανή πρόληψη απειλών που λειτουργεί σε επίπεδο CPU.

Η τεχνολογία που δημιουργήθηκε από τη Hyperwise, με έδρα το Τελ Αβίβ, λέγεται ότι παρέχει ένα μεγαλύτερο ποσοστό ανίχνευσης απειλών και εξαλείφει το κακόβουλο λογισμικό σε πολύ προγενέστερο στάδιο της επίθεσης, πριν το σύστημα μολυνθεί εντελώς.

Η εξαγορά θα έχει τη Hyperwise και την ομάδα της,  κάτω από την ομπρέλα της Check Point και θα είναι μέρος των εργασιών της νέας εταιρείας. Επιπλέον, η τεχνολογία θα ενσωματωθεί στις υπάρχουσες λύσεις λογισμικού ασφαλείας της Check Point.

“Η καινοτομία στη τεχνολογία ασφάλειας πρέπει να ξεπεράσει τη καινοτομία των απειλών”, όπως δήλωσε ο Gil Shwed, Διευθύνων Σύμβουλος και Πρόεδρος της Check Point Software Technologies.

«Όπως ενσωματώνουμε την επόμενη γενιά της OS και CPU προστασίας κατά των απειλών, στις λύσεις software της εταιρείας μας, η Check Point εφοδιάζει τους πελάτες της με νέες στρατηγικές άμυνας ώστε να αναγνωρίζουν και να σταματούν το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό επιθέσεων από το πρώτο στάδιο”, ο Shwed προστεθεί.

H Check Pοint αναφέρει ότι τα οικονομικά της εταιρείας δε θα πρέπει να επηρεαστούν από τη συμφωνία αυτή, η οποία εκτιμάται σε δεκάδες εκατομμύρια δολάρια. Ωστόσο, οι όροι της εξαγοράς δεν έχουν κοινοποιηθεί από καμία από τις εταιρείες, αν και κυκλοφορεί η φήμη ότι είναι λίγο κάτω από $100 / 87,7

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS