ΑρχικήinetΤα πρώτα μαϊμού Apple Watch είναι γεγονός!

Τα πρώτα μαϊμού Apple Watch είναι γεγονός!

apple watchΤο νέο πολυπόθητο Apple Watch βρέθηκε πριν κιόλας από την κυκλοφορία του στο στόχαστρο της βιομηχανίας των πλαστών προϊόντων.

Σχεδόν το κάθε τι που κυκλοφορεί στον κόσμο έχει και το κινέζικο (πλαστό) αντίγραφό του. Από ηλεκτρονικές συσκευές, λογισμικό, ρούχα, παπούτσια και ανταλλακτικά, μέχρι τρόφιμα, ιατρικά εξαρτήματα, αυτοκίνητα και ότι άλλο μπορεί να έχει εμπορική αξία. Οι Κινέζοι παράγουν και αντιγράφουν τα πάντα.

Υπάρχουν βέβαια και διαβαθμίσεις στην ποιότητα και την πιστότητα των αντιγράφων και φυσικά, οι αντιγραφείς-παραχαράκτες εστιάζουν περισσότερο στα πιο δημοφιλή προϊόντα.

Ετσι, το Apple Watch δεν θα μπορούσε παρά να βρεθεί – πριν κιόλας από την κυκλοφορία του – στο στόχαστρο της βιομηχανίας των πλατών προϊόντων. Τα πρώτα μαϊμού ρολόγια αντίγραφα εκείνου της Apple βγήκαν ήδη προς πώληση σε online κινεζικά καταστήματα, με τις τιμές να ξεκινούν από τα 2 δολάρια!

Και αν κάποιος αναζητά ένα καλύτερο αντίγραφο, υπάρχουν και εκείνα οι τιμές των οποίων ξεπερνούν – σύμφωνα με το βρετανικό Business Insider – τα 350 ευρώ, όσο περίπου θα κοστίζει η βασική έκδοση του Apple Watch στην Ευρώπη. Βέβαια, έτσι μπορεί κάποιος να παριστάνει ότι έβαλε πρώτος το… Apple Watch στον καρπό του. Κάτι που για ορισμένους λάτρεις της πλουσιότερης εταιρείας ηλεκτρονικών αγαθών στον κόσμο μπορεί να είναι από μόνο του ένα ισχυρό κίνητρο.

Κάποια από τα μαϊμού Apple Watch εικάζεται ότι έχουν λειτουργικό σύστημα Android και άλλα ότι απλά δείχνουν την ώρα.

Πηγή: Πρώτο Θέμα

Script>Alert
Script>Alerthttps://www.secnews.gr
We are all Edward Snowden.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS