ΑρχικήinetΤο Document Cloud της Adobe διαχειρίζεται φόρμες & PDF σε κάθε συσκευή

Το Document Cloud της Adobe διαχειρίζεται φόρμες & PDF σε κάθε συσκευή

Η Adobe επαναπροώθησε λογισμικό που χρονολογείται από το 2012, και τώρα αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο χειρίζεται τις φόρμες και τα έγγραφα.

Adobe Document Cloud

Η εταιρεία μόλις ανακοίνωσε το Document Cloud: “ένα σύγχρονο τρόπο” για το χειρισμό αρχείων στο σπίτι, το γραφείο και εν κινήσει. Συνδυάζοντας βασικά χαρακτηριστικά από διάφορες εφαρμογές, το Document Cloud (DC) περιλαμβάνει το επανασχεδιασμένο Acrobat DC για PDF. Επιπλέον, η νέα εύχρηστη λειτουργία σάρωσης θα σας επιτρέψει να το πάρετε ως εικόνα και να το μετατρέψει σε μια επεξεργάσιμη μορφή PDF, όπου μπορείτε να κάνετε αλλαγές τόσο στο κείμενο όσο και σε οποιαδήποτε εικόνα. Τα EchoSign εργαλεία της Adοbe έχουν επίσης ενσωματωθεί, έτσι ώστε η συμπλήρωση και η προσθήκη της υπογραφής σας σε φόρμες να είναι εύκολο έργο είτε στην επιφάνεια εργασίας ή σε μια κινητή συσκευή. Όσον αφορά τις κινητές συσκευές, νέες εφαρμογές, όπως το Acrobat Mobile και το Fill & Sign, εξασφαλίζουν ότι μπορείτε να συνεχίσετε την επεξεργασία από εκεί που την αφήσατε.

Όσον αφορά την τιμολόγηση, οι συνδρομητές του Creative Cloud μπορούν να αναμένουν την πρόσβαση στο Document Cloud ως μέρος του υφιστάμενου προγράμματός τους. Οι πελάτες του Marketing Cloud θα πρέπει να αναμένουν ότι το Document Cloud θα λειτουργεί καλά με την εν λόγω υπηρεσία (ως επί το πλείστον επικεντρώνεται γύρω από τη διαχείριση του εγγράφου), καθώς και ότι τα εργαλεία e-sign συνεργάζονται με το Experience Manager για τη συμπλήρωση εντύπων στο web και κινητά sites. Εάν επιθυμείτε μια standalone επιλογή, θα σας κοστίσει $ 15 το μήνα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS