ΑρχικήinetVodafone και PayPal εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους στην Ελλάδα

Vodafone και PayPal εγκαινιάζουν τη συνεργασία τους στην Ελλάδα

Οι Έλληνες καταναλωτές μπορούν τώρα να χρησιμοποιούν την PayPal για την εξόφληση των λογαριασμών συμβολαίου Vodafone, για τις υπηρεσίες ανανέωσης χρόνου ομιλίας καρτοκινητής Vodafone και Vodafone CUκαθώς και για αγορές από το ηλεκτρονικό κατάστημα της Vodafοne.

Ο παγκόσμιος πάροχος πληρωμών PayPal εγκαινιάζει τη συνεργασία του με έναν από τους μεγαλύτερους παρόχους τηλεπικοινωνιών στην Ελλάδα, με σκοπό να παρέχει στους Έλληνες καταναλωτές τις καλύτερες δυνατές υπηρεσίες πληρωμών, αλλά και μία μοναδική εμπειρία στην εξυπηρέτηση τους.

Vodafone

Η νέα αυτή συνεργασία συνενώνει τα δυνατά σημεία και των δύο εταιρειών – το οικοσύστημα των ασφαλών πληρωμών της PayPal, για ιδιώτες και επιχειρήσεις που επιλέγουν τις ασφαλείς διαδικτυακές συναλλαγές μεταξύ τους παγκοσμίως (162 εκατομμύρια ενεργοί λογαριασμοί σε 203 χώρες), με την εκτενή γνώση της Vodafone Ελλάδας στην τοπική αγορά και την παροχή  κορυφαίων υπηρεσιών επικοινωνίας.

Οι συνδρομητές της Vodafοne Ελλάδας μπορούν να πληρώνουν το λογαριασμό τους και να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλία τους μέσω PayPal με ένα μόνο κλικ, χάρη στις συναλλαγές αναφοράς (reference transactions) – συναλλαγές από τις οποίες δύνανται να προκύψουν και άλλες μεταγενέστερες – που αποτελεί μια ξεχωριστή λύση, η οποία παρέχεται αποκλειστικά από τηνVodafone Ελλάδας σε συνεργασία με την PayPal.


Είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που  ανακοινώνουμε τη συνεργασία μας με την
Vodafone στην Ελλάδα αναφέρει η Ganna Yevtushenko, Επικεφαλής Επιχειρησιακής Ανάπτυξης της PayPal στην Περιφέρεια της Kεντρικής & Ανατολικής Ευρώπης. Καθώς είναι βασική μας αρχή να παρέχουμε στους καταναλωτές τις πιο ασφαλείς και εύκολες μεθόδους πληρωμής, απολαμβάνουμε να δουλεύουμε με εταιρείες όπως η Vοdafone, οι οποίες στοχεύουν στην παροχή της καλύτερης εξυπηρέτησης και online εμπειρίας στους συνδρομητές τους.  Τώρα όλοι οι πελάτες τηςVοdafone, μπορούν εύκολα και γρήγορα να πληρώνουν τους λογαριασμούς τους, να κάνουν συναλλαγές στο ηλεκτρονικό κατάστημα και να ανανεώνουν τον χρόνο ομιλίας τους μέσα σε ελάχιστο χρόνο  – προσθέτει η ίδια.

«- Μέσω της συνεργασίας μας με την PayPal, η Vοdafοne Ελλάδας προσφέρει στους συνδρομητές της ακόμα υψηλότερο επίπεδο εμπειρίας του πελάτη και ασφάλεια στις online υπηρεσίες»-, σχολιάζει ο Γιώργος Διαμαντόπουλος, Retail Sales Director, Vodafone Ελλάδας.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS