ΑρχικήinetReuters: Η Tag Heuer συνεργάζεται με την Intel

Reuters: Η Tag Heuer συνεργάζεται με την Intel

Η Tag Heuer είναι έτοιμη να αναμετρηθεί με το ρολόι της Apple, και έτοιμη να αποκαλύψει τη νέα συσκευή κάποια στιγμή σήμερα.

Tag Heuer Carrera

Η ελβετική εταιρεία έχει δηλώσει ότι ετοιμάζει ένα SmartWatch λίγο αφότου το Cupertino ανακοίνωσε το δικό του πέρυσι. Σύμφωνα με το Reuters, η μητρική εταιρεία της Tag Heuer, LVMH, έχει συνεργαστεί με την Intel για να δημιουργήσουν μια ψηφιακή έκδοση ενός από τα πιο εμβληματικά μοντέλα της: το αυθεντικό μαύρο Carrera. Σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο ρολόι θα εξακολουθεί να μοιάζει με τη μη-ψηφιακή έκδοσή του, αλλά θα είναι σε θέση να καταγράφει geolocation, την απόσταση που έχετε περπατήσει και το υψόμετρο.

Το Pocket-lint αναφέρει ότι η Google δέχθηκε βοήθεια στη δημιουργία του φανταχτερού gadget, αλλά το Mountain View δεν έχει επιβεβαιώσει αυτή την πληροφορία. Ωστόσο, σε μια συνέντευξη με την εταιρεία τον Ιανουάριο, ο διευθύνων σύμβουλος Jean-Claude Biver παραδέχθηκε ότι μόνο το ίδιο το ρολόι θα γίνει στην Ελβετία. Τα chips, οι εφαρμογές και τα υπόλοιπα μέρη που το καθιστούν ψηφιακό θα κατασκευαστούν στο Silicon Valley.

Ενώ εμείς ακόμα δεν γνωρίζουμε αν το wearable του Cupertino θα επηρεάσει τις πωλήσεις πολυτελών ωρολογοποιών (δεν είναι ακόμα διαθέσιμο ακόμα), ο Biver είχε μόνο ανταγωνιστικά λόγια να πει, κατά την πρόσφατη συνέντευξη του στο Reuters: “Η Apple θα πάρει τους νέους ανθρώπους που έχουν συνηθίσει φοράνε ένα ρολόι”, είπε στο πρακτορείο ειδήσεων, “και αργότερα ίσως θα θέλουν να αγοράσουν οι ίδιοι ένα πραγματικό ρολόι”.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την είσοδο Tag Heuer της στη βιομηχανία SmartWatch, αναμένονται αργότερα. Ας ελπίσουμε, ότι θα περιλαμβάνεται η τιμή και η διαθεσιμότητά του, έτσι ώστε οι ενδιαφερόμενοι πελάτες να μπορούν να καταλήξουν σε μια τεκμηριωμένη απόφαση πριν κυκλοφορήσει το ρολόι της Apple.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS