ΑρχικήinetH ADACOM "Χρυσός Χορηγός" στο 5ο Συνέδριο Infocom Security 2015

H ADACOM “Χρυσός Χορηγός” στο 5ο Συνέδριο Infocom Security 2015

H ADACOM "Χρυσός Χορηγός" στο  5ο Συνέδριο Infocom Security 2015

Αθήνα, 26 Μαρτίου 2015 – Παρούσα και στο φετινό 5ο Συνέδριο Infocom Security, που θα διεξαχθεί την Τετάρτη 1η Απριλίου 2015 στο ξενοδοχείο Divani Caravel στην Αθήνα, θα είναι η εταιρεία ADACOM, που δραστηριοποιείται στον τομέα των λύσεων ασφάλειας πληροφοριακών συστημάτων.

Το συνέδριο Infocom Security έχει καθιερωθεί ως η ετήσια συνάντηση όσων ενδιαφέρονται για θέματα ασφάλειας δεδομένων, με μεγάλη συμμετοχή επαγγελματιών από επιχειρήσεις και οργανισμούς, αλλά και εξειδικευμένους εισηγητές σε ζητήματα ασφάλειας πληροφοριών, από την Ελλάδα και το εξωτερικό.

Η ADACOM, -που θα είναι και φέτος ένας από τους χρυσούς χορηγούς του συνεδρίου-, θα παρουσιάσει στους συνέδρους εισήγηση με θέμα: “Hands-off security: protecting the information journey from mobile to cloud”. Το αντικείμενο θα αναλύσει ο CTO της εταιρείας, κος Δημήτρης Πατσός.

Παράλληλα, σε συνεργασία με τις  εταιρείες Symantec και Boldon James, διοργανώνει δύο πολύ ενδιαφέροντα workshops για την ασφάλεια δεδομένων με θέματα: “Προστασία του email σε smartphones και tabletsκαι Using Data Classification in Practice to Enhance Data Loss Prevention

Η συμμετοχή στα workshops (που θα διεξαχθούν από 12:30′ έως 15:00′) είναι ελεύθερη, αλλά πρέπει να γίνει δήλωση συμμετοχής στο www.eventora.com/en/Events/infocom-security-2015, καθώς οι θέσεις για τους συμμετέχοντες είναι περιορισμένες.

Το συνέδριο συνδιοργανώνεται από τις εταιρείες Smart Press και Press line. Λεπτομέρειες για το ακριβές πρόγραμμα διατίθενται στο http://www.infocomsecurity.gr

 

Σχετικά με την ADACOM

Η ADACOM Α.Ε. (www.adacom.com), θυγατρική του ομίλου Ideal, ιδρύθηκε το 1998 στην Αθήνα και δραστηριοποιείται στην αγορά της ασφάλειας συστημάτων πληροφορίας και στα συστήματα διαχείρισης επικοινωνίας πελατών (Customer Communications Management). Η εταιρεία διαθέτει γραφεία σε Ελλάδα, Βουλγαρία και Ισραήλ, παρέχοντας λύσεις αιχμής, υπηρεσίες και προϊόντα σε πελάτες του Δημόσιου, Ιδιωτικού και χρηματοπιστωτικού τομέα στην Ελλάδα, Κύπρο, Ανατολική Ευρώπη και το Ισραήλ. Από το 2002, η ADACOM αποτελεί Πιστοποιημένο Συνεργάτη (Certified Affiliate) της Symantec και μέλος του Symantec Trust Network, με δικό της, πιστοποιημένο από την Symantec, Κέντρο Πιστοποίησης μέσω του οποίου παρέχει υπηρεσίες Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού (Public Key Infrastructure- PKI) σε Δημόσιους και Χρηματοοικονομικούς οργανισμούς της Ελλάδος, των Βαλκανίων, της Κύπρου, της Τσεχίας, της Πολωνίας και της Ουκρανίας. Η εταιρεία είναι πιστοποιημένη κατά ISO 9001:2000 και συμμορφώνεται πλήρως με την ελληνική, ευρωπαϊκή, διεθνή νομοθεσία και τα αντίστοιχα πρότυπα για τους Παρόχους Υπηρεσιών Πιστοποίησης. Το 2009 πιστοποιήθηκε με το πρότυπο ISO 27001:2005, για τις Υπηρεσίες Υποδομής Δημοσίου Κλειδιού και Ασφάλειας Πληροφοριών. Η συνεχής επένδυση στην ανάπτυξη και επιμόρφωση του προσωπικού, εγγυάται ότι η ADACOM μπορεί να ηγηθεί στις εξελίξεις που αφορούν στην ασφάλεια πληροφοριών παρέχοντας βέλτιστες λύσεις ασφάλειας και εξειδικευμένες συμβουλές στους πελάτες της.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS