ΑρχικήinetΗ Amazon Prime Music προσφέρει radio stations στα iOS

Η Amazon Prime Music προσφέρει radio stations στα iOS

Prime Music

Ψάχνετε Amazon Prime Music στο iPhone σας αλλά προτιμάτε να μην περάσετε από κόσκινο όλα τα τραγούδια και τις playlists την στιγμή που το μόνο που θέλετε είναι να ακούσετε λίγη μουσική;

Ε, λοιπόν από σήμερα δεν θα χρειάζεται πια να κάνετε κάτι αντίστοιχο.

Επιτέλους η δημοφιλής εταιρία Amazon, ενημέρωσε την εφαρμογή της Prime Music, και περήφανα παρουσιάζει τα Prime Stations, τους ad-free ραδιοφωνικούς σταθμούς Prime Music, δηλαδή radio feeds βασισμένα σε καλλιτέχνες και μουσικά είδη. Με λίγα λόγια πλέον προσφέρει παρόμοια μουσική εμπειρία με αυτές που προσφέρουν επί πληρωμή το Spotify ή το Pandora (χωρίς όμως τους ατελείωτους μουσικούς καταλόγους).

Κι αν θέλεις να έχεις τον maximum έλεγχο στο τι ακούς, η νέα Prime Music σου δίνει αυτή την δυνατότητα, αφού θα υπάρχουν εξατομικευμένες προτάσεις που θα προτείνουν τραγούδια και λίστες αναπαραγωγής μόνο για ‘σένα, βασισμένα φυσικά σε αυτά που έχεις ακούσει ήδη στο παρελθόν.

Παρότι αυτή η είδηση δεν θα σε πείσει να στραφείς προς το music service της Amazon στην περίπτωση που δεν είσαι ήδη φαν, θα σου δώσει όμως έναν ακόμη λόγο για να μην διακόψεις εκείνη την συνδρομή στην Amazon Prime.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS