ΑρχικήsecurityOnapsis Bizploit v1.50 - Framework δοκιμών διείσδυσης για το SAP

Onapsis Bizploit v1.50 – Framework δοκιμών διείσδυσης για το SAP

Onapsis Bizploit

Το Onapsis Bizploit είναι ένα framework δοκιμών διείσδυσης για το SAP με στόχο να βοηθήσει τους ειδικούς στον τομέα της ασφάλειας στην ανακάλυψη, εξερεύνηση, αξιολόγηση ευπαθειών και τις φάσεις exploitation της εξειδικευμένης αξιολόγησης ασφάλειας του SAP.

Το framework του παρόντος έρχεται με πολλά plugins για την αξιολόγηση της ασφάλειας των SAP Business πλατφορμών. Πρόσθετα plugins είναι διαθέσιμα για την ευρύτερη υποστήριξη πλατφορμών συμπεριλαμβανομένων αυτών της Oracle.

Σήμερα, οι περισσότεροι οργανισμοί που χρησιμοποιούν το SAP επεκτείνονται και πέρα ​​από το απλό ορισμό των ρόλων και προφίλ του SAP. Έχουν εντάξει το τεχνικό layer της πλατφόρμας SAP τους, σε τακτικές διαδικασίες αξιολόγησης, προκειμένου να αντιμετωπιστεί η αυξανόμενη απειλή των κυβερνοεπιθέσεων στα κρίσιμα συστήματα τηης επιχείρησής τους.

Με το Βizploit, μπορείτε να εκτελέσετε βασική ανάλυση ορισμένων από τα υφιστάμενα τεχνικά τρωτά σημεία που επηρεάζουν τα συστήματα της SAP, τα οποία συχνά θέτουν κρίσιμους κινδύνους για την ακεραιότητα του συνόλου της πλατφόρμας.

Νέα χαρακτηριστικά της v1.50

  •     Νέα exploits για την Κονσόλα διαχείρισης.
  •     Νέα modules για το SAProuter.
  •     Νέα modules για απομακρυσμένη εκτέλεση των λειτουργιών RFC.
  •     Module για την ανίχνευση της ευπάθειας CTC Verb Tampering.
  •     Πολλές επιδιορθώσεις σφαλμάτων.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS