ΑρχικήinetΝέα gaming console από τη Nintendo

Νέα gaming console από τη Nintendo

nintendo

Δεν αποτελεί έκπληξη η είδηση ότι η Nintendo εργάζεται στην ανάπτυξη νέας κονσόλας. Άλλωστε με τη κυκλοφορία νέων προϊόντων οι τεχνικοί πιάνουν αμέσως δουλειά σε νέα σχέδια, αφού χρειάζεται αρκετός καιρός για να βγει μια παιχνιδομηχανή στην αγορά.

Σε συνέντευξη τύπου που παρέθεσε η εταιρεία τη περασμένη εβδομάδα, όπου παρουσίασε λεπτομερώς τα σχέδια της για τη συνεργασία της με τη DeNa, όσον αφορά τη κατασκευή mobile games, η εταιρεία ανέφερε επίσης και ένα νέο σύστημα με τη κωδική ονομασία “NX”. Στις ελάχιστες λεπτομέρειες που αποκάλυψε, η εταιρεία αναφέρθηκε στο εντελώς νέο hardware αλλά και στη νέα εμπειρία gameplay του NX. Το σύμβολο NX εμφανίστηκε σε μια διαφάνεια, παράλληλα με το Nintendο Wii U, το 3DS και άλλες παιχνιδομηχανές, που υποδηλώνει ίσως ένα συμπληρωματικό σύστημα, αντί για αντικατάσταση κάποιου συστήματος που κυκλοφορεί.

Το NX θα φέρει επίσης και μια νέα υπηρεσία για μέλη σε ένα νέο club, που αναπτύσσεται σε συνεργασία με τη DeNA, και θα αντικαταστήσει το Club Nintendο, ενσωματώνοντας πολλές συσκευές, συμπεριλαμβανομένων του Wii U, του 3DS, αλλά και συσκευές άλλων κατασκευαστών για τα games, όπως smartphone και tablet.

Εκτιμάται ότι η Nintendο κάνει αυτή τη κίνηση τώρα, ώστε να ηρεμήσει τους fans της, εξαιτίας της απόφασης συνεργασίας με τη DeNa για mobile games. Οι fan της Nintendο θεωρούν ότι η εταιρεία μπορεί να χάσει το χαρακτήρα της με τα mobile games και να σταματήσει την ανάπτυξη hardware. Βγάζοντας την ανακοίνωση για το NX, ακόμη και χωρίς άλλες λεπτομέρειες, η εταιρεία θέλει να καθησυχάσει τους gamers, ότι βρίσκεται ακόμη στο παιχνίδι των τίτλων και του hardware και δεν πρόκειται να αποσυρθεί από αυτό.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS