ΑρχικήinetWarply: Ελληνική είσοδος στην Ινδική αγορά

Warply: Ελληνική είσοδος στην Ινδική αγορά

warply

Η Warply, η ελληνική, πρωτοπόρος start-up με εξειδίκευση στο mobile marketing και mobile CRM, επεκτείνεται δυναμικά σε νέες αγορές στο εξωτερικό, με πρώτο σταθμό στην Ασία την αγορά της Ινδίας, όπου μόλις ξεκίνησε τη λειτουργία της, κάτω από την επωνυμία “abdy”.

Στόχος η περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στις αγορές του εξωτερικού

Με το λανσάρισμα της “adby” η ελληνική εταιρεία εισέρχεται – πρώτη – στην ταχύτητα αναπτυσσόμενη αγορά της Ινδίας, παρέχοντας την πλατφόρμα “Engage 2.0” και όλες τις mobile υπηρεσίες της. Όλες τις κινήσεις ανάπτυξης και επέκτασης της εταιρείας γίνονται με ίδια κεφάλαια. Για την τρέχουσα χρονιά, η εταιρεία επικεντρώνεται στην περαιτέρω ενίσχυση της παρουσίας της στις αγορές του εξωτερικού, με στόχο το 20% του συνολικού της τζίρου να έρχεται από εκεί.

Επιπρόσθετα, στα άμεσα σχέδια της εταιρείας είναι και η αναβάθμιση των υπηρεσιών της μέσω της ενίσχυση του premium διαφημιστικού δικτύου της σε κινητά τηλέφωνα “Warply Ad Network”. Ειδικό βάρος δίνεται και στην ανάπτυξη νέων προϊόντων με έμφαση στο κομμάτι των in-store analytics, τα mobile payments και στο data brokerage.

«Αναλύσαμε αρκετές αγορές και καταλήξαμε στην Ινδία, μια ταχύτατα αναπτυσσόμενη χώρα στο κομμάτι του mobile – οι πωλήσεις των smartphones το 2014 διπλασιάστηκαν, αγγίζοντας τα 364 εκατομμύρια. Σημαντικό ρόλο στην απόφασή μας, έπαιξε επίσης και η ομάδα συνεργατών. Η στρατηγική μας ήταν να βρούμε μια δυνατή ομάδα συνεργατών εκεί, που να μας ενώνει το ίδιο όραμα και το πάθος για καινοτομία», σχολίασε ο Γιάννης Δοξαράς, ιδρυτής και CEO της Warply.

Πηγή: protothema.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS