ΑρχικήinetWhatsapp: Δίνει τέλος στα παραδοσιακά SMS

Whatsapp: Δίνει τέλος στα παραδοσιακά SMS

whatsapp

Οι χρήστες του Whatsapp στέλνουν πάνω από 30 δισ. μηνύματα τη μέρα
Το Whats App έχει μπει στη ζωή μας για τα καλά και τα νούμερα μιλούν από μόνα τους για την επιτυχία της συγκεκριμένης εφαρμογής.

Οι χρήστες χρησιμοποιώντας την εν λόγω εφαρμογή ανταλλάσσουν καθημερινά πάνω από 30 δισεκατομμύρια μηνύματα και φωτογραφίες και το πιο σημαντικό… εντελώς δωρεάν!

Η δημοφιλής αυτή εφαρμογή ξεπέρασε σε δημοτικότητα κατά 10 δισεκατομμύρια τα παραδοσιακά γραπτά μηνύματα (SMS). Σύμφωνα με μια έρευνα που διεξήγαγε το περιοδικό Economist, την περασμένη χρονιά οι χρήστες αντάλλαξαν 30 δισεκατομμύρια μηνύματα μέσω της συγκεκριμένης εφαρμογής και 20 δισεκατομμύρια SMS.

Οι λεγόμενες messaging apps γνώρισαν μια «έκρηξη» στη δημοτικότητά τους τα τελευταία χρόνια, χάρη στην ανάπτυξη των «έξυπνων» φορητών συσκευών με γρήγορη σύνδεση στο ίντερνετ (3G και 4G).

Το Whats App ιδρύθηκε το 2009 και εξαγοράστηκε από το Facebook έναντι 19 δισεκατομμυρίων δολαρίων. Ο ιδρυτής του δημοφιλέστερου μέσου κοινωνικής δικτύωσης, Μαρκ Ζάκερμπεργκ, είχε χαρακτηρίσει τις υπηρεσίες του ως «απίστευτα πολύτιμες».

Σύμφωνα με τη MailOnline, το εν λόγω app χρησιμοποιούν πάνω από 450 εκατομμύρια χρήστες το μήνα, ενώ επί του παρόντος εγγράφονται σε αυτό πάνω από ένα εκατομμύριο χρήστες τη μέρα!

Πηγή: newsbeast.gr/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS