ΑρχικήinetΔιαρρέουν Release Notes του Windows 10 Build 10051

Διαρρέουν Release Notes του Windows 10 Build 10051

Το Windows 10 Technical Preview build 10049 κυκλοφόρησε για τους insiders των Windows αυτή την εβδομάδα, αλλά η εταιρεία έχει ήδη ετοιμάσει μια ακόμη έκδοση που τεστάρεται από συνεργάτες.

Windows 10TP
Το Windοws 10 build 10051 είναι, σύμφωνα με τον Ρώσσο WZor, ήδη στα χέρια κάποιων που το τεστάρουν, καθώς το documentation που έχει κυκλοφορήσει στο διαδίκτυο προσφέρει μια γρήγορη ματιά στα χαρακτηριστικά αυτής της νέας έκδοσης.

Οι περισσότερες από τις αλλαγές έχουν γίνει «κάτω από το χαλί», έτσι ώστε το Windοws 10 build 10051 να αφορά κυρίως στον καθορισμό και την βελτίωση των θεμάτων που είναι απαραίτητα ορατά στον χρήστη κατά την εκκίνηση του λειτουργικού συστήματος.

Υπάρχουν επίσης κάποιες κρίσιμες επιδιορθώσεις σφαλμάτων με σκοπό να κάνουν τα Windows 10 να λειτουργούν πιο ομαλά, συμπεριλαμβανομένων των patches που αποσκοπούν στο να καταστήσουν την αναβάθμιση από τα Windows 8.1 στο technical preview, ταχύτερη και λιγότερο επιρρεπή σε σφάλματα.

Για παράδειγμα, η ετικέτα “Important” που εμφανίζεται κατά τη διάρκεια μιας αναβάθμισης δεν υφίσταται πλέον, ενώ οι κίτρινες προειδοποιήσεις που εμφανίζονται στο Device Manager όταν ολοκληρώνεται η αναβάθμιση δεν εμφανίζεται πια.

Αυτή τη στιγμή, δεν είναι ακόμη σαφές αν το συγκεκριμένο Windοws 10 build θα κυκλοφορήσει σε insiders ή όχι, αλλά αναμένεται ακόμα μια νέα εκδοχή του technical preview να πάρει το πράσινο φως.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS