ΑρχικήReviewsGalaxy S6: Ο νέος «βασιλιάς» των φωτογραφικών μηχανών στα smartphones?

Galaxy S6: Ο νέος «βασιλιάς» των φωτογραφικών μηχανών στα smartphones?

Galaxy S6

Tο νέο Galaxy S6 της Samsung είναι αδιαμφισβήτητα το πιο εντυπωσιακό smartphone που έχει κυκλοφορήσει η εταιρεία, γεγονός που οφείλεται, κατά ένα μεγάλο μέρος, στη νέα του φωτογραφική μηχανή. Εντυπωσιακά γρήγορη και αξιόπιστη, δίνει τη δυνατότητα για λήψη εξαιρετικών φωτογραφιών.

Από πολλούς έχει ήδη χαρακτηριστεί ως η καλύτερη φωτογραφική μηχανή που υπάρχει,  σε σύγκριση με οποιαδήποτε άλλη συσκευή τηλεφώνου με λειτουργικό android. Ποιες είναι όμως οι επιδόσεις της σε σύγκριση με την φωτογραφική μηχανή του iPhone 6 Plus, το οποίο σύμφωνα με αποτελέσματα επίσημων δοκιμών διαθέτει επί του παρόντος την καλύτερη κάμερα στα smartphones;

Ας δούμε λοιπόν ποια είναι η καλύτερη. Το “Τhe Verge” συνέκρινε την κάμερα του Galaxy S6 με την κάμερα του iPhone 6 Plus για να διαπιστώσει τις επιδόσεις τους σε διάφορες καταστάσεις.

Όπως αποδεικνύεται, το S6 είναι πολύ κοντά στο iPhone από άποψη ποιότητας εικόνας, αλλά και όσον αφορά τη δυνατότητα αποτύπωσης λεπτομερειών στις φωτογραφίες. Τα πλάνα του S6 είναι λίγο πιο ζεστά, ενώ τα δύο smartphones έχουν διαφορετικές επιδόσεις σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού.

Σε γενικές γραμμές, μπορούμε να πούμε ότι το S6 συναγωνίζεται με άνεση το iPhone 6 Plus, και εμείς δεν θα διστάζαμε ούτε για ένα δευτερόλεπτο να το επιλέξουμε ως την κύρια κάμερα του smartphone μας.

Μπορείτε να δείτε ιδίοις όμμασι τις φωτογραφίες των δύο smartphones παρακάτω. Οι εικόνες του Galaxy S6 είναι στα αριστερά, ενώ του iPhone 6 Plus στα δεξιά. Όλες οι εικόνες τραβήχτηκαν με ενεργοποιημένη τη λειτουργία αυτόματου HDR, ενώ έχουν περικοπεί και το μέγεθός τους έχει αλλαχθεί για το διαδίκτυο.

Δείτε περισσότερες φωτογραφίες από την σύγκριση που πραγματοποίησε το The Verge εδώ, σε μεγαλύτερη ανάλυση. Σύρετε τον κέρσορα πάνω στην κάθε εικόνα για να δείτε τις φωτογραφίες σε αντιπαράθεση.

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS