ΑρχικήinetΉρθε το ψηφιακό πορτοφόλι από την Vodafone και την Visa

Ήρθε το ψηφιακό πορτοφόλι από την Vodafone και την Visa

ψηφιακό πορτοφόλι, vodafone, visa, ανέπαφες πληρωμές, smartphones, android, συναλλαγές, smartphones,

Το ψηφιακό πορτοφόλι από την Vodafone και την Visa θα επιτρέπει ανέπαφες πληρωμές μέσα από ένα ευρύ φάσμα Android smartphones

Οι συνδρομητές της Vodafone θα έχουν σύντομα τη δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τις κάρτες τους στο ψηφιακό πορτοφόλι της εταιρείας και με τη χρήση smartphones να πληρώνουν για προϊόντα και υπηρεσίες σε τερματικά ανέπαφων συναλλαγών. Με τις νέες συμφωνίες της Vodafone με τη Visa και την Carta Worldwide, οι πληρωμές με κάρτες μέσω του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone θα εφαρμοστούν σε περισσότερες ευρωπαϊκές αγορές από το δεύτερο τρίμηνο του 2015 και μετά.

Η υπηρεσία αυτή, η οποία απαιτεί Vodafone NFC SIM, θα είναι διαθέσιμη σε ένα ευρύ φάσμα Android smartphones. Για τη χρήση της υπηρεσίας οι πελάτες θα πρέπει:

-Να εισάγουν τα στοιχεία της κάρτας τους στην εφαρμογή του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone, όπου θα αποθηκεύονται στην Vodafone NFC SIM με διαφορετικό όνομα από αυτό της κάρτας για λόγους ασφαλείας.

-Να επιβεβαιώσουν ότι είναι οι κάτοχοι της κάρτας τους χρησιμοποιώντας την υπηρεσία πιστοποίησης της Visa.

Ετσι, θα μπορούν να πληρώσουν τοποθετώντας το κινητό τους πάνω από ένα τερματικό το οποίο δέχεται ανέπαφες πληρωμές. Επίσης, θα έχουν τη δυνατότητα να ελέγξουν το ιστορικό πληρωμών μέσω κινητού, χρησιμοποιώντας το τηλέφωνο όπου και αν βρίσκονται. Οι πληρωμές χρεώνονται αυτόματα στις επιλεγμένες κάρτες, οι οποίες προστατεύονται με ένα καθορισμένο από το χρήστη τετραψήφιο κωδικό για υψηλότερης αξίας συναλλαγές.

Το ψηφιακό πορτοφόλι της Vodafone είναι διαθέσιμο στη Γερμανία, την Ισπανία, τη Βρετανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Οι πελάτες μπορούν ήδη να προσθέσουν κάρτες συλλογής πόντων στο ψηφιακό πορτοφόλι της Vodafone, καθώς και να πληρώσουν με το Vofadone SmartPass το οποίο ξεκίνησε συνεργασία με τη Visa το 2013. Η εξέλιξη του ψηφιακού πορτοφολιού της Vodafone αποτελεί μέρος της στρατηγικής της Vodafone mCommerce η οποία σχεδιάστηκε για να παρέχει εναλλακτικούς τρόπους πληρωμής μέσω κινητού τηλεφώνου.

 

Πηγή: protothema.gr/

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS