ΑρχικήinetApple Watch pre-orders: Ξεκινούν τα μεσάνυχτα της 10ης Απριλίου

Apple Watch pre-orders: Ξεκινούν τα μεσάνυχτα της 10ης Απριλίου

Apple Watch pre-orders
Γνωρίζαμε την ημερομηνία, πλέον, ξέρουμε και την ώρα! Οι προ-παραγγελίες του Apple Watch θα ξεκινήσουν επίσημα στις 12:01 π.μ. PDT στις 10 Απριλίου, σύμφωνα με ένα δημοσίευμα στην αρχική σελίδα του Apple Store.

Θέλετε ένα Apple Watch και ζείτε στη Νέα Υόρκη; Μάλλον θα πρέπει να μείνετε άγρυπνοι μέχρις τις 03:00 π.μ.!

Γιατί οι πωλήσεις της Αpple θα ξεκινήσουν σε μια τόσο προχωρημένη ώρα; Η εταιρεία γενικά δεν εξηγεί το σκεπτικό της για οποιαδήποτε κίνησή της, αλλά μπορούμε να κάνουμε μερικές υποθέσεις:

– Traffic control. Οι σελίδες της Αpple για προ-παραγγελίες μπορεί να καταρρεύσουν κάτω από το βάρος χιλιάδων χρηστών που θα πατούν επανειλημμένως το κουμπί της ανανέωσης. Ανακοινώνοντας την έναρξη τα μεσάνυχτα στον Ειρηνικό ωκεανό, σίγουρα το πλήθος των ανθρώπων που θα κάνουν προ-παραγγελία θα περιοριστεί, με αποτέλεσμα να παραμείνουν ξύπνιοι μόνο αυτοί που πραγματικά θέλουν να βάλουν την παραγγελία τους πρώτοι και είναι πρόθυμοι να ξαγρυπνήσουν για να το πράξουν. Και αν οι servers και πάλι καταρρεύσουν τελικά , θα υπάρχουν λιγότεροι άνθρωποι ξύπνιοι για να δουν τις καταγγελίες αυτές στο Twitter.
– Η Apple λειτουργεί γενικά με ρολόι «δυτικής ακτής», και ξεκινώντας τις πωλήσεις της από τα μεσάνυχτα, «οι πωλήσεις της πρώτης ημέρας» θα είναι αριθμοί ενός πλήρους 24 ώρου
– Πρόκειται για την Αpple, και όχι για κάποια εταιρεία που κάνει το ντεμπούτο των προϊόντων της στο Kickstarter. Όποια και αν είναι η χρονική στιγμή που θα επιλέξουν, είναι απίθανο αυτό να αποτελέσει παράγοντα που θα επηρεάσει αρνητικά τις πωλήσεις – έτσι απλά επέλεξε κάλλιστα μια ώρα που κάνει τα πράγματα πιο εύκολα για αυτήν.

Pro tip: Εάν το Αpple.com κατερρεύσει, μερικές φορές Αpple Store iPhone app συνεχίζει να λειτουργεί κανονικά και να δέχεται παραγγελίες.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS