ΑρχικήReviewsΜε το Pockee app έχετε πάντα στην τσέπη σας τα ηλεκτρονικά κουπόνια!

Με το Pockee app έχετε πάντα στην τσέπη σας τα ηλεκτρονικά κουπόνια!

Με το Pockee app έχετε πάντα στην τσέπη σας τα ηλεκτρονικά κουπόνια!

Με το Pockee app έχετε πάντα στην τσέπη σας τα ηλεκτρονικά κουπόνια!

Η ελληνική startup επιχείρηση με την ονομασία Pockee app έχει λανσάρει στην ελληνική αγορά μια πρωτοποριακή εφαρμογή για κινητά τηλέφωνα, με την οποία ο κάθε καταναλωτής μπορεί να εξαργυρώνει κουπόνια που βρίσκονται επί της συσκευασίας προϊόντων, απευθείας από το κινητό του.

Όπως τόνισε σε σημερινή ενημερωτική συνάντηση, ο υπεύθυνος Μάρκετινγκ και πωλήσεων Ζήσης Τσαϊρέλης, η εταιρεία προχωρά σε νέες συνεργασίες με αλυσίδες των Super Market και συγκεκριμένα ανακοινώθηκε η συνεργασία με τα καταστήματα Μασούτης στη Βόρεια Ελλάδα, τα οποία αριθμούν περί τα 250.

Ξεχωριστή σημασία έχει για την εταιρεία και η συνεργασία με την Cosmote, όπως χαρακτηριστικά τονίστηκε. Στόχος της ελληνικής εταιρείας είναι η συνεργασία με 2000 καταστήματα έως τα τέλη του 2015 από τα 1200 σήμερα.

Ζωτικής σημασίας κρίνεται και η συνεισφορά των 400.000 ευρώ από το “openfund” για την ενίσχυση των δράσεων της Ρockee. Μάλιστα τα μελλοντικά της σχέδια περιλαμβάνουν και επέκταση στις αγορές του εξωτερικού, ανάφερε ο κ. Τσαϊρέλης.

Μέχρι σήμερα πάνω από 30.000 καταναλωτές έχουν “κατεβάσει” την εφαρμογή Pockee app στα κινητά τους και ο αριθμός βαίνει αυξητικός. Η καινοτομία της εφαρμογής, όπως τονίστηκε, συνίσταται στο γεγονός ότι η εξαργύρωση του ποσού της έκπτωσης γίνεται μετά την αγορά και στον τραπεζικό λογαριασμό που θα επιλέξει ο καταναλωτής.

 

Πηγή: nooz.gr

Προηγούμενο άρθρο
Επόμενο άρθρο

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS