ΑρχικήinetHTML5: δωρεάν course έξι εβδομάδων από το W3C

HTML5: δωρεάν course έξι εβδομάδων από το W3C

Optimized-HTML5 _ sticker

HTML5: δωρεάν course έξι εβδομάδων από το W3C

Ενδιαφέρεστε να μάθετε πως μπορείτε να αναπτύξετε ιστοσελίδες και εφαρμογές; Επειδή ο προγραμματισμός είναι το μέλλον, παρουσιάζουμε την προσφορά του W3C. Μπορείτε να μάθετε HΤML5, την τυποποιημένη γλώσσα του διαδικτύου, δωρεάν με μαθήματα κατευθείαν από τη W3C (World Wide Web Consortium), η οποία ανέπτυξε την ΗTML5.

Τα μαθήματα θα διαρκέσουν έξι εβδομάδες ξεκινώντας από τον Ιούνιο, αλλά μπορείτε να εγγραφείτε από σήμερα στο τώρα στο edX. Θα μάθετε τα νέα χαρακτηριστικά που εισήχθησαν στην ΗTML5 και πώς μπορεί να λειτουργήσουν με βίντεο, ήχο, και εφαρμογές του web, στους επιτραπέζιους υπολογιστές αλλά και στις κινητές συσκευές.

Για τα μαθήματα χρειάζεται να έχετε μερικές βασικές γνώσεις HTML και κάποια εξοικείωση με την CSS (η JavaScript θα είναι χρήσιμη, αλλά δεν απαιτείται).
Αν θέλετε να παρακολουθήσετε τα μαθήματα του W3C, και νομίζετε ότι οι βασικές γνώσεις δεν επαρκούν, μπορείτε να κάνετε μερικά βασικά μαθήματα πριν την έναρξη, από αυτό τον οδηγό του σχεδιαστή και προγραμματιστή Shay Howe.

Ο οδηγός θα σας δώσει τις βασικές γνώσεις της HTML και της CSS που χρειάζεστε δωρεάν.

Υπάρχει μια επιλογή στο edX για να πάρετε ένα πιστοποιητικό παρακολούθησης των μαθημάτων με ένα μικρό ποσό, αλλά ακόμα και αν δεν το επιθυμείτε θα έχετε πρόσβαση σε όλο το υλικό.

 

Πηγή: secnews.gr

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS