Αρχικήrapidalert«CyberalertGR» στο Τwitter από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

«CyberalertGR» στο Τwitter από τη Δίωξη Ηλεκτρονικού Εγκλήματος

Στη δημιουργία ψηφιακού καναλιού επικοινωνίας με το κοινό, μέσω της ιστοσελίδας TWITTER , με ονομασία «cyberalertGR», προχώρησε η ΕΛ.ΑΣ.

CyberalertGR
«CyberalertGR» από την ΕΛ.ΑΣ στο twitter

 

Σκοπός της λειτουργίας του λογαριασμού αυτού είναι η άμεση και σε πραγματικό χρόνο (real time) ενημέρωση των πολιτών για νέους κινδύνους αλλά και για τάσεις στον τομέα του κυβερνοεγκλήματος που ανακύπτουν καθημερινά στο διαδίκτυο.

Στο «cyberalertGR» πρόκειται να αναρτώνται σε καθημερινή βάση σύντομες ενημερώσεις σχετικά με φλέγοντα θέματα της επικαιρότητας, σε πραγματικό χρόνο.

Με αυτόν τον τρόπο θα υπάρχει γρήγορη ενημέρωση του κοινού, προκειμένου να γίνει εφικτή η πρόληψη του κυβερνοεγκλήματος και οι χρήστες να προστατευτούν σε προσωπικό επίπεδο αλλά και εξοικονομηθούν μεγάλα χρηματικά ποσά τα οποία διακινούνται μέσα σε δευτερόλεπτα στο διαδίκτυο σε όλο τον κόσμο.

Ταυτόχρονα δίνεται η δυνατότητα στους χρήστες να ενημερώσουν άμεσα την ΕΛ.ΑΣ σε περίπτωση κινδύνου ή απειλής στο διαδίκτυο.

Σημειώνεται ότι το κανάλι επικοινωνίας μέσω TWITTER είναι ένα δυναμικό και διαδραστικό εργαλείο, που προσφέρει αμεσότητα, ευκολία στην διαχείριση, συντομία στις ενημερώσεις, ενώ άτομα που δεν έχουν εξειδικευμένες γνώσεις μπορούν να το χρησιμοποιήσουν εύκολα.

Πηγή: ethnos.gr

Nat BotPak
Nat BotPak
LIFE IS TOO SHORT to remove usb safely

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS