ΑρχικήUpdatesΗ Intel κυκλοφόρησε τον HD Graphics Driver 10.18.10.4176

Η Intel κυκλοφόρησε τον HD Graphics Driver 10.18.10.4176

Η Intel κυκλοφόρησε την έκδοση 10.18.10.4176 του display driver που αναπτύχθηκε για επεξεργαστές Core 3ης γενιάς με HD γραφικά 2500 και 4000, η ​​οποία περιλαμβάνει υποστήριξη για τη σειρά επεξεργαστών Atom Z3700.

intel driver
Αυτή η νέα έκδοση επιλύει το πρόβλημα κατά το οποίο προκαλείται δυσλειτουργία στο σύστημα κατά την ενεργοποίηση/απενεργοποίηση του Aero ενώ εκτελούνταν εφαρμογές OpenGL, καθώς και το πρόβλημα κατά το οποίο δεν ξεκλείδωναν τα πλήκτρα συντόμευσης του πίνακα ελέγχου γραφικών της Ιntel για χρήση από άλλες εφαρμογές.

Όσον αφορά τη συμβατότητα, η ενημέρωση της ΙnteΙ μπορεί να εφαρμοστεί σε συστήματα με Windows 7, 8, ή 8,1 και σε αυτά που προφανώς διαθέτουν ένα έγκυρο μοντέλο CPU.

Όσον αφορά το περιεχόμενο του πακέτου, μαζί με τα αρχεία HD Graphics, η παρούσα ενημερωμένη έκδοση εγκαθιστά επίσης τους οδηγούς για τα Display Audio and OpenCL και για Ιntel Media SDK Runtime και Graphics Control Panel.

Ως εκ τούτου, αν σκοπεύετε να εφαρμόσετε αυτό το πακέτο, θα πρέπει απλά να κατεβάσετε και  να αποσυμπιέσετε το κατάλληλο αρχείο για το λειτουργικό σας σύστημα, να εντοπίσετε και να εκτελέσετε το διαθέσιμο αρχείο εγκατάστασης και να ακολουθήσετε όλες τις οδηγίες που εμφανίζονται στην οθόνη για την πλήρη και επιτυχημένη εγκατάσταση της ενημέρωσης.

Επιπλέον, μόλις ολοκληρωθεί η ενημέρωση, θα ήταν καλό να κάνετε επανεκκίνηση του συστήματος για να εξασφαλίσετε ότι όλες οι αλλαγές θα ισχύσουν κανονικά. Εάν ο οδηγός εγκατάστασης δεν το ζητήσει αυτόματα, θα χρειαστεί να το κάνετε χειροκίνητα.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS