ΑρχικήinetSingtel: Deal εξαγοράς $810M της Trustwave

Singtel: Deal εξαγοράς $810M της Trustwave

Singtel Deal εξαγοράς ης Trustwave

H SingTel έχει υπογράψει συμφωνία για να αποκτήσει το 98% των ιδίων κεφαλαίων της Trustwave για περίπου $ 810 εκατομμύρια δολλάρια.
Με έδρα το Σικάγο, των ΗΠΑ, η Trustwave προσφέρει υπηρεσίες προστασίας κατά απειλών, ευπαθειών, και compliance management, και έχει πάνω από τρία εκατομμύρια επιχειρήσεις- συνδρομητές. Έχει παρουσία σε 26 χώρες σε όλη τη Βόρεια Αμερική, την Ευρώπη και την περιοχή Ασίας- Ειρηνικού, με μια παγκόσμια βάση προσωπικού, που περιλαμβάνει περίπου 1.200 επαγγελματίες ασφάλειας –ιατροδικαστές και επαγγελματίες ασφάλειας ερευνών , την μονάδα SpiderLabs. Λειτουργεί πέντε κέντρα λειτουργίας ασφαλείας και εννέα κέντρα μηχανικής.
Ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Trustwave, Robert J. McCullen, θα κρατήσει το υπόλοιπο 2% των μετοχών της εταιρείας.
Σύμφωνα με την Singtel, η Trustwave θα συνεχίσει να λειτουργεί ανεξάρτητα ως ξεχωριστή επιχειρηματική μονάδα μετά την εξαγορά που θα ολοκληρωθεί.
Η εκτιμώμενη συμφωνία των $ 810 εκατομμυρίων δολλαρίων αποκλείει το καθαρό χρέος και υπόκειται στις απαραίτητες εγκρίσεις από τις ρυθμιστικές αρχές και άλλα τρίτα μέρη, η Singtel είπε. Η συναλλαγή αναμένεται να είναι EBITDA θετική από το δεύτερο έτος της απόκτησης και τα κέρδη της θα περιλαμβάνονται στα κέρδη της Singtel από το τρίτο έτος.

Η εξαγορά αναμένεται να ολοκληρωθεί σε διάστημα τριών έως έξι μηνών.

 

Τον Οκτώβριο του περασμένου έτους, η Singtel υπέγραψε πενταετή συμφωνία με την FireEye για να δημιουργήσει εγκαταστάσεις παρακολούθησης cybersecurity στην Σιγκαπούρη και το Σίδνεϊ, καθώς και να παρέχει υπηρεσίες cloud data για τις επιχειρήσεις που επιθυμούν να αποθηκεύουν τα δεδομένα τους σε τοπικό επίπεδο. Αξίας 50 εκατομμυρίων δολλαρίων, η συμφωνία θα χρηματοδοτήσει τις υποδομές και το ανθρώπινο δυναμικό για δύο επιχειρησιακά Advanced Security κέντρα (Advanced Security Operation Centres (ASOCs)).

Τον ίδιο μήνα, η Singapore Telco υπέγραψε επίσης μια συνεργασία με τη Microsoft για την παροχή ενός Cloud Operating System Network, το οποίο επιτρέπει στις επιχειρήσεις της Ασίας- Ειρηνικού να μετακινήσουν τα δεδομένα και το φόρτο εργασίας τους μεταξύ διαφόρων περιβαλλόντων cloud, συμπεριλαμβανομένων των δημόσιων, ιδιωτικών, και το ίδιο το virtual private cloud της SingTel.

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS