ΑρχικήinetΕθνική Τράπεζα: «ανοίγουν» οι επενδύσεις προς τις startups

Εθνική Τράπεζα: «ανοίγουν» οι επενδύσεις προς τις startups

Εθνική Τράπεζα

Εθνική Τράπεζα: «ανοίγουν» οι επενδύσεις προς τις startups

Ανακοίνωσε τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της SourceLair.

Τη συμμετοχή της στο μετοχικό κεφάλαιο της νεοφυούς εταιρείας SourceLair, ανακοίνωσε σήμερα η Εθνική Τράπεζα. Η SourceLair είναι η πρώτη εταιρεία που πέρασε με επιτυχία τη διαδικασία αξιολόγησης.

Η ελληνική εταιρεία συμμετέχει στο πρόγραμμα NBG Business Seeds της Εθνικής Τράπεζας για τη στήριξη start-ups και μικρομεσαίων επιχειρήσεων.

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση της Εθνικής Τράπεζας, το SourceLair είναι ένα online περιβάλλον προγραμματισμού (IDE), το οποίο δίνει τη δυνατότητα προγραμματισμού μέσα σε περιβάλλον web.

Είναι εξοπλισμένο με όλα τα απαραίτητα εργαλεία που χρειάζονται οι προγραμματιστές για να προγραμματίζουν επαγγελματικά, ενώ συνεργάζεται άψογα με υπηρεσίες όπως το GitHub, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα αξιοποίησης κάποιων από τα πιο αγαπημένα εργαλεία των προγραμματιστών.

Το SourceLair ξεκίνησε ως σχέδιο το 2011, ενώ ιδρύθηκε σαν εταιρεία το 2013. Οι χρήστες του μπορούν να δουλέψουν σε ένα προγραμματιστικό project δωρεάν, ενώ υπάρχουν επί πληρωμή πλάνα για όσους θέλουν να δουλέψουν σε περισσότερα projects.

Το πρόγραμμα Εθνική Τράπεζα NBG Business Seeds συνεχίζει τη διαδικασία αξιολόγησης νέων φιλόδοξων προσπαθειών και σύντομα αναμένεται να εντάξει περισσότερες εταιρείες στις δράσεις του.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα στο www . nbg. gr / nbgseeds.

 

Πηγή: fortunegreece.com

Εγγραφή στο Newsletter

* indicates required

FOLLOW US

LIVE NEWS